Saadet Partisi Erbakan’ı Andı

Güncel 28.02.2022 - 22:09, Güncelleme: 28.02.2022 - 22:09
 

Saadet Partisi Erbakan’ı Andı

Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Seydişehir’de Saadet Partisi İlçe Teşkilatının hazırlamış olduğu programda anıldı.

Seydişehir Düğün Salonundaki Erbakan’ı Anma programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve davetliler katıldı. Programda konuşmacı olarak Milli Gazete yazarı Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi Araştırmacı-Yazar Şakir Tarım yerini aldı. Anma programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan’ın açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da bir konuşma yaparak: “Rahmetli Erbakan Hocayı ne kadar anma ve anlama programında buluşsak ta onu yeterince anladık diyemeyiz. Çünkü o Siyonizm’e karşı mücadele veren, Müslümanlığın birliğinden yana olan insanlığın huzuru için gece gündüz durmadan çalışan bir dünya lideriydi” Diyerek 28 Şubat’ta kendisinin Seydişehir Milli Gençlik Vakfı Derneğinin Başkanı olduğunu ve o günkü anılarını davetlilerle paylaştı. Daha sonra Araştırmacı-Yazar Şakir Tarım, milli görüşün şefkat, merhamet, adalet ve tüm insanlığa hizmet eden bir görüş olduğunu, Yunus Emre ve Mevlana’nın düşüncesinde olduğu gibi ülkemizde yaşayan vatandaşları kucaklamak ve tüm insanlığa hizmet etme amacı içerisinde olduğunu bu nedenle Erbakan Hocanın Başbakanlığı döneminde hiçbir kutuplaşma yaşanmadığı hatta terörün dahi azaldığını söyledi. 28 Şubat Milli Görüş davasını yok etmek için yapıldığını belirten konuşmacı Tarım: “28 Şubat bin yıl sürecek demişlerdi. Bin yıl şöyle dursun yirmi beş yıl sonra bile artık milli görüş bu insanların gönlünde ve kafasında yer etti. Bundan sonrada milli görüşü hakim kılmak için çok çalışmalıyız.” Diyerek programa katılanları milli görüşe hizmete çağırdı.  
Milli görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Seydişehir’de Saadet Partisi İlçe Teşkilatının hazırlamış olduğu programda anıldı.

Seydişehir Düğün Salonundaki Erbakan’ı Anma programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve davetliler katıldı.

Programda konuşmacı olarak Milli Gazete yazarı Saadet Partisi Disiplin Kurulu Üyesi Araştırmacı-Yazar Şakir Tarım yerini aldı.

Anma programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan’ın açılış konuşmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da bir konuşma yaparak: “Rahmetli Erbakan Hocayı ne kadar anma ve anlama programında buluşsak ta onu yeterince anladık diyemeyiz. Çünkü o Siyonizm’e karşı mücadele veren, Müslümanlığın birliğinden yana olan insanlığın huzuru için gece gündüz durmadan çalışan bir dünya lideriydi” Diyerek 28 Şubat’ta kendisinin Seydişehir Milli Gençlik Vakfı Derneğinin Başkanı olduğunu ve o günkü anılarını davetlilerle paylaştı.

Daha sonra Araştırmacı-Yazar Şakir Tarım, milli görüşün şefkat, merhamet, adalet ve tüm insanlığa hizmet eden bir görüş olduğunu, Yunus Emre ve Mevlana’nın düşüncesinde olduğu gibi ülkemizde yaşayan vatandaşları kucaklamak ve tüm insanlığa hizmet etme amacı içerisinde olduğunu bu nedenle Erbakan Hocanın Başbakanlığı döneminde hiçbir kutuplaşma yaşanmadığı hatta terörün dahi azaldığını söyledi.

28 Şubat Milli Görüş davasını yok etmek için yapıldığını belirten konuşmacı Tarım: “28 Şubat bin yıl sürecek demişlerdi. Bin yıl şöyle dursun yirmi beş yıl sonra bile artık milli görüş bu insanların gönlünde ve kafasında yer etti. Bundan sonrada milli görüşü hakim kılmak için çok çalışmalıyız.” Diyerek programa katılanları milli görüşe hizmete çağırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.