Saadet Partisin'den basın açıklaması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2021 - 01:24, Güncelleme: 04.03.2021 - 01:24
 

Saadet Partisin'den basın açıklaması

Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Hayri YILMAZ'ın 1-7 Mart Muhasebe Haftası ile ilgili basın açıklamasıdır.

1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri tebrik eden Yılmaz:" Sayılarla büyük işler başaran Muhasebeciler Haftası kutlu olsun. Zorlu pandemi koşullarında aziz milletimize hizmetlerini sürdüren Mali Müşavirlerimize Cenab-ı Haktan kolaylıklar dilerim."dedi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin yaşadığı sorunlar olduğuna değinen Yılmaz:" Mali Müşavirlerimizin özellikle Meslek odaları öncülüğünde dile getirdikleri sorunlar ve talepleri ivedikle çözüme kavuşturulmalıdır. " dedi. Muhasebenin önemine ve gerekliliğine de değinen Yılmaz:" Muhasebe disiplinin ilmi tanımından da hatırlayabileceğimiz gibi muhasebe, her türlü kuruluşların tüm işlemlerini takip eden, işlemleri kaydeden ve sonuçlandıran bir bilim olduğundan, muhasebe tüm kuruluşlar için son derece önemlidir. Bu vesileyle tekraren başta ilçemizde görev yapan Mali Müşavirlerimiz olmak üzere tüm Mali Müşavirlerimizin Muhasebe Haftalarını tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, hayırlı çalışmalar temenni ediyorum. " dedi.
Saadet Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Hayri YILMAZ'ın 1-7 Mart Muhasebe Haftası ile ilgili basın açıklamasıdır.



1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri tebrik eden Yılmaz:" Sayılarla büyük işler başaran Muhasebeciler Haftası kutlu olsun.
Zorlu pandemi koşullarında aziz milletimize hizmetlerini sürdüren Mali Müşavirlerimize Cenab-ı Haktan kolaylıklar dilerim."dedi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin yaşadığı sorunlar olduğuna değinen Yılmaz:" Mali Müşavirlerimizin özellikle Meslek odaları öncülüğünde dile getirdikleri sorunlar ve talepleri ivedikle çözüme kavuşturulmalıdır. " dedi.

Muhasebenin önemine ve gerekliliğine de değinen Yılmaz:" Muhasebe disiplinin ilmi tanımından da hatırlayabileceğimiz gibi muhasebe, her türlü kuruluşların tüm işlemlerini takip eden, işlemleri kaydeden ve sonuçlandıran bir bilim olduğundan, muhasebe tüm kuruluşlar için son derece önemlidir. Bu vesileyle tekraren başta ilçemizde görev yapan Mali Müşavirlerimiz olmak üzere tüm Mali Müşavirlerimizin Muhasebe Haftalarını tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, hayırlı çalışmalar temenni ediyorum. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.