SAĞ SALİM GÖREVLERİ BAŞINDALAR

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.02.2023 - 16:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 16:05
 

SAĞ SALİM GÖREVLERİ BAŞINDALAR

İlçemizden deprem bölgesine görevlendirilen İlçe Müftülüğünden 11, Emniyet Müdürlüğünden 32, Sağlıkçılarımızdan ise 5 kişi sağ salim görevlerinin başındalar.

İlçe Müftülüğünden ise  TDV vakfı gönüllülerinden 8 imam 3 bayan Kur’a kursu öğreticisi Hatay merkez Hz. Hatice Kız Kuran kursu dib lojistik merkezinde yardım çalışmalarında paketleme ve yardım işlerinde… İlçe Emniyet Müdürlüğünden görevli 32 kişiden İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’da başlarında olmak kaydıyla bir kısmı Adıyaman’da diğer bölümünün ise Hataya Samandağı’nda asayiş ve diğer yardım işlerinde…. Seydişehir Devlet Hastanesinden ise önce 11 kişi bir hafta kaldıktan sonra şimdi de 3 sağlıkçının, İlçe Sağlık merkezinden ise 3 doktorun Kahramanmaraş ve Adıyaman’da görevliydi. Dün Hatay’da 3 dakika arayla yaşanan 2 depreme yakalanan bölgedeki personellerimizin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Özellikle Samandağı’nda görev yapan personelin depremin şiddetinin yanı sıra kuvvetli bir ses duyduklarını ama kendilerine bir şey olmadığı için şükrettiklerini belirterek burada gönüllü yardımlara devam ettiklerini belirttiler.
İlçemizden deprem bölgesine görevlendirilen İlçe Müftülüğünden 11, Emniyet Müdürlüğünden 32, Sağlıkçılarımızdan ise 5 kişi sağ salim görevlerinin başındalar.

İlçe Müftülüğünden ise  TDV vakfı gönüllülerinden 8 imam 3 bayan Kur’a kursu öğreticisi Hatay merkez Hz. Hatice Kız Kuran kursu dib lojistik merkezinde yardım çalışmalarında paketleme ve yardım işlerinde…

İlçe Emniyet Müdürlüğünden görevli 32 kişiden İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı’da başlarında olmak kaydıyla bir kısmı Adıyaman’da diğer bölümünün ise Hataya Samandağı’nda asayiş ve diğer yardım işlerinde….

Seydişehir Devlet Hastanesinden ise önce 11 kişi bir hafta kaldıktan sonra şimdi de 3 sağlıkçının, İlçe Sağlık merkezinden ise 3 doktorun Kahramanmaraş ve Adıyaman’da görevliydi.

Dün Hatay’da 3 dakika arayla yaşanan 2 depreme yakalanan bölgedeki personellerimizin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Özellikle Samandağı’nda görev yapan personelin depremin şiddetinin yanı sıra kuvvetli bir ses duyduklarını ama kendilerine bir şey olmadığı için şükrettiklerini belirterek burada gönüllü yardımlara devam ettiklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.