Sağlık Bakanlığından Seydişehir'e Tam Donanımlı Yeni Ambulans

Sağlık (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 16.02.2022 - 15:36, Güncelleme: 16.02.2022 - 15:36
 

Sağlık Bakanlığından Seydişehir'e Tam Donanımlı Yeni Ambulans

Sağlık Bakanlığı tarafından Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderilen 10 yeni hizmet aracından biri ilçemize gönderildi.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderilen ve törenle teslim edilen 8’i acil yardım ambulansı olmak üzere toplam 10 yeni hizmet aracı kent merkezi ve 6 ilçede kullanılacak. Gönderilen araçlar arasında UMKE medikal kurtarma aracı, Afet ve Acil Yardım aracı ve 4 çeker sistemine sahip acil yardım ambulansı da bulunuyor. Tam donanımlı ambulansların Ereğli, Seydişehir, Cihanbeyli, Beyşehir, Ilgın ve Emirgazi ilçeleri ile şehir merkezinde hizmet verecekleri açıklandı. Son gelen ambulanslar ile birlikte Konya 112 acil sağlık hizmetleri bünyesinde hizmet sunan ambulans sayısı toplamda 130’a yükseldi. Ambulans anahtarları teslim törenine Konya Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.  
Sağlık Bakanlığı tarafından Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderilen 10 yeni hizmet aracından biri ilçemize gönderildi.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne gönderilen ve törenle teslim edilen 8’i acil yardım ambulansı olmak üzere toplam 10 yeni hizmet aracı kent merkezi ve 6 ilçede kullanılacak.

Gönderilen araçlar arasında UMKE medikal kurtarma aracı, Afet ve Acil Yardım aracı ve 4 çeker sistemine sahip acil yardım ambulansı da bulunuyor. Tam donanımlı ambulansların Ereğli, Seydişehir, Cihanbeyli, Beyşehir, Ilgın ve Emirgazi ilçeleri ile şehir merkezinde hizmet verecekleri açıklandı. Son gelen ambulanslar ile birlikte Konya 112 acil sağlık hizmetleri bünyesinde hizmet sunan ambulans sayısı toplamda 130’a yükseldi.

Ambulans anahtarları teslim törenine Konya Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.