Sağlık Hizmetleri Derneği’nden Başhekim Cingöz’e ziyaret

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2021 - 11:20, Güncelleme: 04.08.2021 - 11:20
 

Sağlık Hizmetleri Derneği’nden Başhekim Cingöz’e ziyaret

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Havva Turaç Cingöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mevlüt Mızrak ve dernek yönetim kurulu üyeleri Abdullah Ağılcı, Mehmet Gökalp ve Hüseyin Sarı Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Havva Turaç Cingöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Sağlık alanında yaşanan gelişmeler, dernek faaliyetleri gibi konuların ele alındığı ziyaret programında konuşan Dernek Başkanı Mevlüt Mızrak, “Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Havva Turaç Cingöz’ün şahsında yeni yönetime görevlerinde başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz. Sağlık alanında güzel hizmetlere vesile olmalarını niyaz ediyoruz. Bizlerde Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak üzerimize düşen bir görev olması halinde her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz” dedi. Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, memnuniyetini ifade eden Başhekim Havva Turaç Cingöz, Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticilerine teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.  
Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Havva Turaç Cingöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mevlüt Mızrak ve dernek yönetim kurulu üyeleri Abdullah Ağılcı, Mehmet Gökalp ve Hüseyin Sarı Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Havva Turaç Cingöz’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Sağlık alanında yaşanan gelişmeler, dernek faaliyetleri gibi konuların ele alındığı ziyaret programında konuşan Dernek Başkanı Mevlüt Mızrak, “Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanan Havva Turaç Cingöz’ün şahsında yeni yönetime görevlerinde başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz. Sağlık alanında güzel hizmetlere vesile olmalarını niyaz ediyoruz. Bizlerde Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak üzerimize düşen bir görev olması halinde her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, memnuniyetini ifade eden Başhekim Havva Turaç Cingöz, Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticilerine teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.