SANAYİ KAVŞAĞINDA KAZA 2 AĞIR YARALI (Videolu)

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 21.08.2023 - 11:42, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:53
 

SANAYİ KAVŞAĞINDA KAZA 2 AĞIR YARALI (Videolu)

Seydişehir sanayi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza sabah 9:00 sularında Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Murat K. idaresindeki 42 ZK 989 plakalı kamyon ile Kadir Ö. idaresindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosikletin arka kısmında oturan Halil K. ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edilirken yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan durumu ağır olan Kadir Ö. ambulansla Konya’ya sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.    
Seydişehir sanayi kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza sabah 9:00 sularında Sanayi Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Murat K. idaresindeki 42 ZK 989 plakalı kamyon ile Kadir Ö. idaresindeki plakasız motosiklet çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü ile motosikletin arka kısmında oturan Halil K. ağır yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edilirken yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan durumu ağır olan Kadir Ö. ambulansla Konya’ya sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.