SAVUNMA SANAYİ BAŞKANLIĞINDAN ALÜMİNYUM FİRMALARINA ZİYARET

Güncel (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.11.2021 - 16:22, Güncelleme: 25.11.2021 - 23:33
 

SAVUNMA SANAYİ BAŞKANLIĞINDAN ALÜMİNYUM FİRMALARINA ZİYARET

Ankara’dan gelen Savunma Sanayi Başkanlığı heyeti ilçemizde bulunan iki alüminyum firmasını ziyaret etti.

Savunma Sanayi Başkanlığı Sanayileşme Daire Başkanı Belma Güngör ve beraberindeki uzman ekip, Roketsan, Aselsan ve TUSAŞ temsilcilerinden oluşan uzman heyet ilçemizde hafif sanayi bölgesinde bulunan Al Metal Alüminyum Tesisi ve SSG Alüminyum Tesislerini gezerek incelemelerde bulundu. Tanışma toplantısı için gelen ve tesisleri gezen heyet firma yetkilileri ile savunma sanayisinde kullanılan hammadde de ihtiyaç ve talepler konusunda bilgi alış verişinde bulunduğu öğrenildi.    
Ankara’dan gelen Savunma Sanayi Başkanlığı heyeti ilçemizde bulunan iki alüminyum firmasını ziyaret etti.

Savunma Sanayi Başkanlığı Sanayileşme Daire Başkanı Belma Güngör ve beraberindeki uzman ekip, Roketsan, Aselsan ve TUSAŞ temsilcilerinden oluşan uzman heyet ilçemizde hafif sanayi bölgesinde bulunan Al Metal Alüminyum Tesisi ve SSG Alüminyum Tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Tanışma toplantısı için gelen ve tesisleri gezen heyet firma yetkilileri ile savunma sanayisinde kullanılan hammadde de ihtiyaç ve talepler konusunda bilgi alış verişinde bulunduğu öğrenildi.

 

 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.