Şehidimiz yürek dağladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 04:25, Güncelleme: 22.09.2020 - 04:25
 

Şehidimiz yürek dağladı

Antalyada görev başında şehit olan Onur Küçük ilçemizde yapılan cenaze töreniyle toprağa verildi.

Şehidimizin muhallimhane camisinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazına  ailesi ,antalyadan çok sayıda gelen mesai arkadaşları ve yüzlerce vatandaş katıldı.  Görev sırasında motorsikleti  ile  kaza yaparak şehit olan Onur Küçük 28 yaşında, 7 yıllık polis memuruydu.   İlk görev yeri şırnak olup Antalya Yunus Ekibinde görev yapıyordu. Şehit Polis Onur Küçük ‘ün cenazesine  üst düzeyde katılım oldu : Konya Valisi ,Konya İl Emniyet Müdürü , Antalya İl Emniyet Müdürü ,Konya İl Jandarma Komutanı ‘nın yanı sıra Akparti Koordinasyon Kurulu Başkanı Harun Tüfekçi Konya Akparti Milletvekili Orhan Erdem’de katıldı. Seydişehir Protokoli ve Sivil Toplum Örgütleri emniyet mensupları cenazeye katılanlar arasındaydı. Genç yaşta hayatını kaybeden Küçük ‘ün cenaze töreninde eşi ve annesini protokol üyeleri teselli etti. Acılı eşin feryatları yürek dağlarken annesi ise ayakta durmakta zorluk çekti.  Şehit Polisin naaşı cenaze namazından sonra akyol mezarlığında şehitliğe defnedildi.
Antalyada görev başında şehit olan Onur Küçük ilçemizde yapılan cenaze töreniyle toprağa verildi.

Şehidimizin muhallimhane camisinde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazına  ailesi ,antalyadan çok sayıda gelen mesai arkadaşları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

 Görev sırasında motorsikleti  ile  kaza yaparak şehit olan Onur Küçük 28 yaşında, 7 yıllık polis memuruydu.   İlk görev yeri şırnak olup Antalya Yunus Ekibinde görev yapıyordu.

Şehit Polis Onur Küçük ‘ün cenazesine  üst düzeyde katılım oldu : Konya Valisi ,Konya İl Emniyet Müdürü , Antalya İl Emniyet Müdürü ,Konya İl Jandarma Komutanı ‘nın yanı sıra Akparti Koordinasyon Kurulu Başkanı Harun Tüfekçi Konya Akparti Milletvekili Orhan Erdem’de katıldı. Seydişehir Protokoli ve Sivil Toplum Örgütleri emniyet mensupları cenazeye katılanlar arasındaydı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Küçük ‘ün cenaze töreninde eşi ve annesini protokol üyeleri teselli etti. Acılı eşin feryatları yürek dağlarken annesi ise ayakta durmakta zorluk çekti.

 Şehit Polisin naaşı cenaze namazından sonra akyol mezarlığında şehitliğe defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.