Şehit oğlu “Bayramı yine buruk geçireceğiz” dedi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 27.06.2023 - 10:08, Güncelleme: 27.06.2023 - 10:08
 

Şehit oğlu “Bayramı yine buruk geçireceğiz” dedi

Kurban Bayramın arifesinde mezar ziyaretleri başladı . Konya’nın Seydişehir ilçesinde Şehit oğlu olan İlker Uysal babasının mezarı başında Onlar vatan kahramanları, gurur ve hüznü birlikte yaşıyorum.dedi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde  Şehit oğlu olan  İlker Uysal babası Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal, Diyarbakır İli Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Tepe Jandarma Karakolunda Karakol Komutanı olarak görev yapmakta iken 23 Kasım 1993 tarihinde Ağıllı Köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarının kurduğu pusuda girilen çatışmada şehit oldu. Şehit oğlu İlker Uysal  Bayram nedeniyle gittiği  mezar  ziyaretinde  “Babamsız bir bayram daha geçireceğim. Babamın vefat ettiği günü dün gibi hatırlıyorum.Ben yedi yaşındaydım.Şuan 38 yaşındayım  .Onlar vatan kahramanları.Babamı unutmam mümkün değil ” diyerek, gurur ve hüznü birlikte yaşadıklarını dile getirdi.  Uysal, “Babamı Türkiye Cumhuriyeti'ne şehit verdim. Tek diyebileceğim şey vatan sağ olsun, milletimiz sağ olsun" dedi.
Kurban Bayramın arifesinde mezar ziyaretleri başladı . Konya’nın Seydişehir ilçesinde Şehit oğlu olan İlker Uysal babasının mezarı başında Onlar vatan kahramanları, gurur ve hüznü birlikte yaşıyorum.dedi


Konya’nın Seydişehir ilçesinde  Şehit oğlu olan  İlker Uysal babası Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mehmet Uysal, Diyarbakır İli Bismil İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Tepe Jandarma Karakolunda Karakol Komutanı olarak görev yapmakta iken 23 Kasım 1993 tarihinde Ağıllı Köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarının kurduğu pusuda girilen çatışmada şehit oldu.
Şehit oğlu İlker Uysal  Bayram nedeniyle gittiği  mezar  ziyaretinde  “Babamsız bir bayram daha geçireceğim. Babamın vefat ettiği günü dün gibi hatırlıyorum.Ben yedi yaşındaydım.Şuan 38 yaşındayım  .Onlar vatan kahramanları.Babamı unutmam mümkün değil ” diyerek, gurur ve hüznü birlikte yaşadıklarını dile getirdi.
 Uysal, “Babamı Türkiye Cumhuriyeti'ne şehit verdim. Tek diyebileceğim şey vatan sağ olsun, milletimiz sağ olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.