ŞEMSİYEYİ ANDIRAN MANTARIN YARISI 3 KİŞİYİ DOYURDU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.06.2023 - 13:00, Güncelleme: 20.06.2023 - 13:00
 

ŞEMSİYEYİ ANDIRAN MANTARIN YARISI 3 KİŞİYİ DOYURDU

Seydişehir esnaflarından Veysel Taşdelen’in yağmurlardan sonra köyü olan Karacaören’de mantar toplamaya çıktığında bulduğu şemsiyeyi andıran mantarı görenler hayrete düştü.

İlçemizde özellikle Madenli bölgesinde yağmurdan sonra çıkan mantarı toplamak, çok sayıda vatandaşın hobisi olmuştu. Karacaören köylüleri de yağan yağışların ardından mantar toplamak için dağlara çıkanlardandı. Karacaörenli ilçe esnafımızdan Veysel Taşdelen de yağmurların ardından hafta sonu mantar toplamaya gitti. Taşdelen’in bulduğu şemsiyeyi andıran mantarın büyüklüğü kendisini ve köylüleri şaşkına çevirdi. Mantarın yarısıyla 3 kişi doydu. Taşdelen: “Bende mantar toplama hobisi var. O kadar mantar topladım ilk defa böyle bir mantara rastladım. Bulduğum bu mantarın yarısı 3 kişiyi doyurmaya yetti.” dedi.
Seydişehir esnaflarından Veysel Taşdelen’in yağmurlardan sonra köyü olan Karacaören’de mantar toplamaya çıktığında bulduğu şemsiyeyi andıran mantarı görenler hayrete düştü.

İlçemizde özellikle Madenli bölgesinde yağmurdan sonra çıkan mantarı toplamak, çok sayıda vatandaşın hobisi olmuştu.

Karacaören köylüleri de yağan yağışların ardından mantar toplamak için dağlara çıkanlardandı.

Karacaörenli ilçe esnafımızdan Veysel Taşdelen de yağmurların ardından hafta sonu mantar toplamaya gitti.

Taşdelen’in bulduğu şemsiyeyi andıran mantarın büyüklüğü kendisini ve köylüleri şaşkına çevirdi. Mantarın yarısıyla 3 kişi doydu.

Taşdelen: “Bende mantar toplama hobisi var. O kadar mantar topladım ilk defa böyle bir mantara rastladım. Bulduğum bu mantarın yarısı 3 kişiyi doyurmaya yetti.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.