Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığı 76. İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 03.05.2022 - 23:20, Güncelleme: 03.05.2022 - 23:20
 

Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığı 76. İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığı 76. İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

  Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen Danışma Meclis toplantısına AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya İl Başkanlığı İlçe Koordinatörü Mustafa Hançerli, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile teşkilat üyeleri katıldı. Açılış konuşmasında İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, yapılmayan işlerin yapıldığını ve ülkedeki vesayet sistemine son verildiğini söyledi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal da ilçede şimdiye kadar seçim vaatlerinde söz verdikleri projeleri tamamladıklarını ifade ederek. Birliğimizi beraberliğimiz koruduğumuz sürece çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. " diye konuştu. AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de,"AK Parti büyük bir dava hareketidir. Büyük davaları büyük insanlar yüklenir. Eğer biz bugün bu davayı ilçelerimizde, illerimizde, ülkemizde ve dünyada yüklenmişsek yüklendiğimiz davanın kıymetini bilelim ve bu davanın karşısında yerimizi yurdumuzu bilelim. Dünü olmayanın yarını olmaz. 2023 hedefi emin adımlarla yürüyerek yarınlarımıza sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.  
Seydişehir AK Parti İlçe Başkanlığı 76. İlçe Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

 

Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenen Danışma Meclis toplantısına AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Konya İl Başkanlığı İlçe Koordinatörü Mustafa Hançerli, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ile teşkilat üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasında İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, yapılmayan işlerin yapıldığını ve ülkedeki vesayet sistemine son verildiğini söyledi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal da ilçede şimdiye kadar seçim vaatlerinde söz verdikleri projeleri tamamladıklarını ifade ederek. Birliğimizi beraberliğimiz koruduğumuz sürece çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. " diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de," AK Parti büyük bir dava hareketidir. Büyük davaları büyük insanlar yüklenir. Eğer biz bugün bu davayı ilçelerimizde, illerimizde, ülkemizde ve dünyada yüklenmişsek yüklendiğimiz davanın kıymetini bilelim ve bu davanın karşısında yerimizi yurdumuzu bilelim. Dünü olmayanın yarını olmaz. 2023 hedefi emin adımlarla yürüyerek yarınlarımıza sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.