Seydişehir-Antalya yolu tekrar trafiğe açıldı.

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.01.2022 - 12:07, Güncelleme: 24.01.2022 - 12:07
 

Seydişehir-Antalya yolu tekrar trafiğe açıldı.

Seydişehir-Antalya yolu saat 11:00 itibariyle tır ve çekiciler hariç tekrar trafiğe açıldı.

Seydişehir-Antalya karayolu cumartesi günü saat  11:00 da yoğun kar yağışı,tipi ve fırtına nedeniyle  trafiğe kapanmıştı. Pazar günüde 14:30 sularında Alacabel mevkiinin 800 metrelik kısmına 3 metrelik kar kütlelerinin düşmesiyle trafiğe açılamadı. Karayolları ekipleri gece boyunca yoğun çalışma sonucunda çığ düşen bölgeyi temizleme çalışmalarını bitirdi. Seydişehir-Antalya yolu saat 11:00 itibariyle tır ve çekiciler hariç tekrar trafiğe açıldı. Yaklaşık 12:30 sularında tır ve çekicilere de trafiğin açılacağı öğrenildi.  Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 170 cm, Seydişehir ilçe merkezindede kar kalınlığı 80 cmyi buldu. İlçe merkezinde ise engelli ve hamiler 1 gün idari izinli sayıldı.    
Seydişehir-Antalya yolu saat 11:00 itibariyle tır ve çekiciler hariç tekrar trafiğe açıldı.

Seydişehir-Antalya karayolu cumartesi günü saat  11:00 da yoğun kar yağışı,tipi ve fırtına nedeniyle  trafiğe kapanmıştı. Pazar günüde 14:30 sularında Alacabel mevkiinin 800 metrelik kısmına 3 metrelik kar kütlelerinin düşmesiyle trafiğe açılamadı.

Karayolları ekipleri gece boyunca yoğun çalışma sonucunda çığ düşen bölgeyi temizleme çalışmalarını bitirdi.

Seydişehir-Antalya yolu saat 11:00 itibariyle tır ve çekiciler hariç tekrar trafiğe açıldı. Yaklaşık 12:30 sularında tır ve çekicilere de trafiğin açılacağı öğrenildi. 

Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 170 cm, Seydişehir ilçe merkezindede kar kalınlığı 80 cmyi buldu.

İlçe merkezinde ise engelli ve hamiler 1 gün idari izinli sayıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.