Seydişehir Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü Trap Yarışmasında 2.Oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2021 - 10:27, Güncelleme: 16.08.2021 - 10:27
 

Seydişehir Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü Trap Yarışmasında 2.Oldu

15.08.2021 Pazar günü Burdur’un Bucak ilçesinde düzenlenen trap atış yarışmasında Seydişehir Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü 2. oldu.

Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü tarafından bölgenin tek trap atış poligonu olan Ali Başarır Atış Poligonunda, 60 atıcının katıldığı 4. Geleneksel Trap Atış müsabakası düzenlendi. Yarışmada 2. olan Seydişehir Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü: “Burdur Bucak ilçesinde düzenlenen Trap yarışmasında takım olarak 2. lik nasip oldu Tüm emeği geçen Bucaklı kardeşlerimize ve takım arkadaşlarıma Kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a sonsuz Teşekkürler.” diyerek sosyal medyadan mutluluklarını ifade ettiler. Haber: Esra Mağatur
15.08.2021 Pazar günü Burdur’un Bucak ilçesinde düzenlenen trap atış yarışmasında Seydişehir Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü 2. oldu.

Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü tarafından bölgenin tek trap atış poligonu olan Ali Başarır Atış Poligonunda, 60 atıcının katıldığı 4. Geleneksel Trap Atış müsabakası düzenlendi.

Yarışmada 2. olan Seydişehir Atıcılık ve Avcılık Spor Kulübü: “Burdur Bucak ilçesinde düzenlenen Trap yarışmasında takım olarak 2. lik nasip oldu Tüm emeği geçen Bucaklı kardeşlerimize ve takım arkadaşlarıma Kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a sonsuz Teşekkürler.” diyerek sosyal medyadan mutluluklarını ifade ettiler.

Haber: Esra Mağatur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.