SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KAR MESAİSİNDE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2021 - 04:23, Güncelleme: 29.01.2021 - 04:23
 

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KAR MESAİSİNDE

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışının ardından kar kürüme ve temizleme çalışmaları başladı.

Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe beyaza büründü. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.     Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar yağışı nedeniyle sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi adına ekiplerin çalışmalara hızlı bir şekilde başladığını belirterek, ilçe genelinde ve kırsal mahallelerde de gereken çalışmaların yapıldığını kaydetti. Ekipler bu kapsamda hem ilçe merkezinde hem de dış mahallelerde sabah erken saatlerde ana arterlerde ve caddelerde buzlanmaya karşı solüsyon uygulaması gerçekleştiriyor. Başkan Tutal; “ uzun zamandır hasret kaldığımız kar yağışına Yüce Rabbimize şükrüler olsun ki kavuştuk. Kar yağışıyla birlikte ilçemiz ve bölgemizde bayram sevinci yaşandı. Bir yandan ilçemiz bereketle buluşurken diğer yandan da ilçemizdeki sosyal hayatın etkilenmemesi için tedbirlerimizi daha önceden almıştık. Bugün ise ilçemizdeki sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi için yoğun çalışmalarımıza başladık. Belediyemize bağlı ekiplerimiz, ana ve ara yollarda, ana arterlerdeki kaldırımlarda, şehir meydanlarında, parklarda, hastane, okul ve cami bölgelerimizde yürüyüş yollarında kar temizliği ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddelerde kar temizleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık, almaya devam ediyoruz. Ana arter yollarımızda tuzlama ve solüsyonlama çalışmalarını düzenli olarak sabahın erken saatlerinde gerçekleştiriyoruz. Bizim hemşehrilerimizden ricamız, kış şartlarının yaşanmaya başladığı bu günlerde sürücülerimizin trafikte rahat ilerleyebilmeleri adına trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz” diye konuştu.      
Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışının ardından kar kürüme ve temizleme çalışmaları başladı.

Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe beyaza büründü. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.    

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar yağışı nedeniyle sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi adına ekiplerin çalışmalara hızlı bir şekilde başladığını belirterek, ilçe genelinde ve kırsal mahallelerde de gereken çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Ekipler bu kapsamda hem ilçe merkezinde hem de dış mahallelerde sabah erken saatlerde ana arterlerde ve caddelerde buzlanmaya karşı solüsyon uygulaması gerçekleştiriyor.

Başkan Tutal; “ uzun zamandır hasret kaldığımız kar yağışına Yüce Rabbimize şükrüler olsun ki kavuştuk. Kar yağışıyla birlikte ilçemiz ve bölgemizde bayram sevinci yaşandı. Bir yandan ilçemiz bereketle buluşurken diğer yandan da ilçemizdeki sosyal hayatın etkilenmemesi için tedbirlerimizi daha önceden almıştık. Bugün ise ilçemizdeki sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi için yoğun çalışmalarımıza başladık. Belediyemize bağlı ekiplerimiz, ana ve ara yollarda, ana arterlerdeki kaldırımlarda, şehir meydanlarında, parklarda, hastane, okul ve cami bölgelerimizde yürüyüş yollarında kar temizliği ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddelerde kar temizleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık, almaya devam ediyoruz. Ana arter yollarımızda tuzlama ve solüsyonlama çalışmalarını düzenli olarak sabahın erken saatlerinde gerçekleştiriyoruz.

Bizim hemşehrilerimizden ricamız, kış şartlarının yaşanmaya başladığı bu günlerde sürücülerimizin trafikte rahat ilerleyebilmeleri adına trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.