SEYDİŞEHİR CEZAEVİ MİSAFİR BEKLEME SALONUNUN TEMELİ ATILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.11.2021 - 12:52, Güncelleme: 03.11.2021 - 12:52
 

SEYDİŞEHİR CEZAEVİ MİSAFİR BEKLEME SALONUNUN TEMELİ ATILDI

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir T Tipi Ceza Evi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, cezaevi bahçesine yapılacak olan misafir bekleme salonunun temeli, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, ve ilçe protokolünün katılımlarıyla atıldı.

Temeli atılan bekleme salonu, kader mahkumu hükümlülerin, aileleri ve yakınlarıyla görüş günlerinde vatandaşların açık alanda bekleme sorununu çözecek. Seydişehir Belediyesi olarak Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi’nde hükümlü bulunan mahkumların aileleriyle görüş günlerinde misafirlerin açık alanda bekleme sorununa kayıtsız kalmadıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahkum yakınları için yapılacak olan bekleme salonunun 1 yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Başkan Tutal, “8 yılda 100’e yakın projeyi hayata geçirdik, bu projelere de yenisini eklemeye devam ediyoruz. Bu projelerimizden bir tanesi de Seydişehir’imizde bulunan T Tipi Cezaevimizin bahçesine yapacağımız misafir bekleme salonudur.  Yakınları cezaevinde olan vatandaşlarımız görüş için kapalı cezaevine geldiği zamanlarda, zorlu hava koşulları altında yakınlarıyla görüşmek için saatlerce açık alanda beklemek zorunda kalıyorlar. Bu durumu ortadan kaldırmak için 200 metrekarelik inşaat alanına sahip içerisinde bekleme salonu, kafeterya, bay ve bayan mescid, bay, bayan wc ve bebek bakım odası bulunan projeyi hayata geçiriyoruz. Kısa sürede tamamlanacak olan salonumuzun hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “ifadelerini kullandı. Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevinin hatırı sayılır bir kapasiteye sahip olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “mahkum kardeşlerimiz ile açık görüş günlerinde ailelerinin veya sevdiklerinin açık alanda bekleme sorununu çözecek olan projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu projenin adalet hizmetlerine ivme ve kalite sağlayacağına inanıyorum. Bu vesileyle temelleri atılan projenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Cezaevi bekleme salonu temel atma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Ağır Ceza Reisi Mehmet Kahyaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Hakim ve Savcılar, Seydişehir Kapalı Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve Cezaevi personeli katıldı.            
Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir T Tipi Ceza Evi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, cezaevi bahçesine yapılacak olan misafir bekleme salonunun temeli, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, ve ilçe protokolünün katılımlarıyla atıldı.

Temeli atılan bekleme salonu, kader mahkumu hükümlülerin, aileleri ve yakınlarıyla görüş günlerinde vatandaşların açık alanda bekleme sorununu çözecek.

Seydişehir Belediyesi olarak Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi’nde hükümlü bulunan mahkumların aileleriyle görüş günlerinde misafirlerin açık alanda bekleme sorununa kayıtsız kalmadıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahkum yakınları için yapılacak olan bekleme salonunun 1 yıl içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Başkan Tutal, “8 yılda 100’e yakın projeyi hayata geçirdik, bu projelere de yenisini eklemeye devam ediyoruz. Bu projelerimizden bir tanesi de Seydişehir’imizde bulunan T Tipi Cezaevimizin bahçesine yapacağımız misafir bekleme salonudur.  Yakınları cezaevinde olan vatandaşlarımız görüş için kapalı cezaevine geldiği zamanlarda, zorlu hava koşulları altında yakınlarıyla görüşmek için saatlerce açık alanda beklemek zorunda kalıyorlar. Bu durumu ortadan kaldırmak için 200 metrekarelik inşaat alanına sahip içerisinde bekleme salonu, kafeterya, bay ve bayan mescid, bay, bayan wc ve bebek bakım odası bulunan projeyi hayata geçiriyoruz. Kısa sürede tamamlanacak olan salonumuzun hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “ifadelerini kullandı.

Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevinin hatırı sayılır bir kapasiteye sahip olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “mahkum kardeşlerimiz ile açık görüş günlerinde ailelerinin veya sevdiklerinin açık alanda bekleme sorununu çözecek olan projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu projenin adalet hizmetlerine ivme ve kalite sağlayacağına inanıyorum. Bu vesileyle temelleri atılan projenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Cezaevi bekleme salonu temel atma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Ağır Ceza Reisi Mehmet Kahyaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Hakim ve Savcılar, Seydişehir Kapalı Cezaevi Müdürü Halil Güneş ve Cezaevi personeli katıldı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.