Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanın dan Yeni Dekana Ziyaret

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.01.2024 - 10:28, Güncelleme: 07.01.2024 - 10:28
 

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanın dan Yeni Dekana Ziyaret

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanın dan Yeni Dekana Ziyaret

Geçtiğimiz ay atanan  N.E. Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat  Sağlık Bilim Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.İsmet Reisli’yi makamında Gazateciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam ziyaret etti. Görev değişikliği nedeni ile yeni görevine başlayan Dekan Prof. DR.İsmail Reisli ile bir süre sohbet eden Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam, fakülte de yeni bölümler açılması,okulun gelişmesi konularında fikir alış verişinde bulunuldu. Prof.Reis’li ziyaretden memnun kaldığını belirterek fakültemizi geliştirme de Seydişehir ile birlikte çalışacağız, öncelikle YÖK ‘e başvurusu da yapılan Fizik Tedavi Branşının açılması  için  gayret göstereceğiz, dedi.  
Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanın dan Yeni Dekana Ziyaret


Geçtiğimiz ay atanan  N.E. Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat  Sağlık Bilim Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.İsmet Reisli’yi makamında Gazateciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam ziyaret etti.
Görev değişikliği nedeni ile yeni görevine başlayan Dekan Prof. DR.İsmail Reisli ile bir süre sohbet eden Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam, fakülte de yeni bölümler açılması,okulun gelişmesi konularında fikir alış verişinde bulunuldu. Prof.Reis’li ziyaretden memnun kaldığını belirterek fakültemizi geliştirme de Seydişehir ile birlikte çalışacağız, öncelikle YÖK ‘e başvurusu da yapılan Fizik Tedavi Branşının açılması  için  gayret göstereceğiz, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.