Seydişehir Gönüllüleri Manavgat Yangınına duyarsız kalmadı.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2021 - 01:01, Güncelleme: 03.08.2021 - 01:01
 

Seydişehir Gönüllüleri Manavgat Yangınına duyarsız kalmadı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ve büyük mal ve can kaybına neden orman yangına Seydişehirli vatandaşlar duyarsız kalmadı.

Manavgat halkının yaralarını sarmak ve yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak için Seydişehir esnaflarından Handan Uğurcan önderliğinde Bankalar Caddesi Belinay Eşarp’ta ilk etapta su, erzak, giyim, kuru gıda gibi temel ihtiyaçlarla hazırlanan koliler yangın yerine gönderildi. Milletimizin zor anlarda nasıl bir arada olduğunu, yardım duygusunun ne kadar geliştiğini tekrardan yaşıyoruz diyen Uğurcan: ‘Seydişehirli tüm halkımızdan Allah razı olsun. Bu zor günde yardımlarını esirgemediler. Biz sürekli Manavgat’taki yetkililerle görüşüyoruz ve onların ihtiyaçlarına göre kolileri hazırlamaya çalışıyoruz. Son görüşmemizde bizden talep ettikleri su termosu ve yangın tüplerinin yanı sıra yanmaz malzeme ve enkazları kaldırmak için kazma kürek istekleri var. İlk etapta acil temel ihtiyaçlardan oluşan yardım kolilerinin vakit kaybetmeden ulaştırdık. İkinci etapta da el feneri, yanmaz malzeme, yatak, yorgan gibi talebe göre eşyalar yangın zedelere ulaştırılmaya çalışılıyor. Vatandaşlar bu istekler doğrultusunda yardımlarını Bankalar Caddesindeki yardım toplama dükkânına bırakabilirler.” Dedi. Haber: Esra Mağatur    
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşanan ve büyük mal ve can kaybına neden orman yangına Seydişehirli vatandaşlar duyarsız kalmadı.

Manavgat halkının yaralarını sarmak ve yangına müdahale eden ekiplerin ihtiyaçlarını karşılamak için Seydişehir esnaflarından Handan Uğurcan önderliğinde Bankalar Caddesi Belinay Eşarp’ta ilk etapta su, erzak, giyim, kuru gıda gibi temel ihtiyaçlarla hazırlanan koliler yangın yerine gönderildi.

Milletimizin zor anlarda nasıl bir arada olduğunu, yardım duygusunun ne kadar geliştiğini tekrardan yaşıyoruz diyen Uğurcan: ‘Seydişehirli tüm halkımızdan Allah razı olsun. Bu zor günde yardımlarını esirgemediler. Biz sürekli Manavgat’taki yetkililerle görüşüyoruz ve onların ihtiyaçlarına göre kolileri hazırlamaya çalışıyoruz. Son görüşmemizde bizden talep ettikleri su termosu ve yangın tüplerinin yanı sıra yanmaz malzeme ve enkazları kaldırmak için kazma kürek istekleri var. İlk etapta acil temel ihtiyaçlardan oluşan yardım kolilerinin vakit kaybetmeden ulaştırdık. İkinci etapta da el feneri, yanmaz malzeme, yatak, yorgan gibi talebe göre eşyalar yangın zedelere ulaştırılmaya çalışılıyor. Vatandaşlar bu istekler doğrultusunda yardımlarını Bankalar Caddesindeki yardım toplama dükkânına bırakabilirler.” Dedi.

Haber: Esra Mağatur

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.