Seydişehir hatırası Antalya’daki Seydişehirlileri bir araya getirdi.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2021 - 04:48, Güncelleme: 19.06.2021 - 04:48
 

Seydişehir hatırası Antalya’daki Seydişehirlileri bir araya getirdi.

Gazetemiz köşe yazarı Hakkı Balcı’nın kitabı ‘Seydişehir Hatırası’ Antalya İmza Günlerinde Antalya’da yaşayan Seydişehirlileri bir araya getirdi. 

Kepez Belediyesi Mimar Sinan Kültür ve kongre Merkezinde yapılan İmza günlerine Seydişehirliler yoğun ilgi gösterdiler.  İmza günlerine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyalılar Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Ak Parti Konyaaltı ilçe Başkanı  Tayfun Bayar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Doğan, çok sayıda kitapsever katıldı.    Seydişehirlilerin yanısıra Antalyalılarında ilgi gösterdikleri İmza günü hakkında konuşan Balcı “Şehrime olan borcumu ödeme gayreti içindeyim. Özgün hayat anlayışımı seydişehir Hatırası’nın sayfalarına da yansıttım. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma, tüm Seydişehirlilere ve herkese müteşekkirim dedi. 
Gazetemiz köşe yazarı Hakkı Balcı’nın kitabı ‘Seydişehir Hatırası’ Antalya İmza Günlerinde Antalya’da yaşayan Seydişehirlileri bir araya getirdi. 

Kepez Belediyesi Mimar Sinan Kültür ve kongre Merkezinde yapılan İmza günlerine Seydişehirliler yoğun ilgi gösterdiler. 

İmza günlerine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Konyalılar Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Ak Parti Konyaaltı ilçe Başkanı  Tayfun Bayar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Doğan, çok sayıda kitapsever katıldı. 

 

Seydişehirlilerin yanısıra Antalyalılarında ilgi gösterdikleri İmza günü hakkında konuşan Balcı “Şehrime olan borcumu ödeme gayreti içindeyim. Özgün hayat anlayışımı seydişehir Hatırası’nın sayfalarına da yansıttım. Beni yalnız bırakmayan dostlarıma, tüm Seydişehirlilere ve herkese müteşekkirim dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.