SEYDİŞEHİR KİTAP GÜNLERİNDE YAZARLARDAN SÖYLEŞİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.05.2022 - 17:35, Güncelleme: 13.05.2022 - 17:35
 

SEYDİŞEHİR KİTAP GÜNLERİNDE YAZARLARDAN SÖYLEŞİ

Seydişehir Belediyesi, tarafından bu yıl 3. düzenlenen Kitap günlerinde yazarlar konferans, imza günü etkinliği ve söyleşi gerçekleştirdi.

Kitap Günleri kapsamında ilçede eğitim veren Ahmet Melih Karauğuz Enis Şanlıoğlu Lisesi, Vural Kaya Seydişehir Anadolu Lisesi, Oratakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Proğramlı Lisesi, Abdulkerim Temizcan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Salih Sedat Ersöz Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Kazım Öztürk Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Atilla Yaramış Seyyid Harun Anadolu Lisesinde ve Kuran Kurslarında Yaşar Koca öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında yine Nur Dünya Kaplan, Tayyar Yıldırım, Osman Bozdemir, Hakkı Balcı, Bahaddin Paslı, Fatma Şeref Polat, Muhammet Uzun, Mustafa Dinç, Kazım Özütürk, Atilla Yaramış, Yaşar Koca, Baran Özdemir, İzzet Eker, Ahmet Melih Karauğuz, Salih Sedat Ersöz, Abdulkerim Temizcan kitap günlerinin düzenlendiği Milli İrade Meydanında imza günü etkinliği düzenledi. Seydişehir’e ilk defa gelen ve farklı bir havasının olduğunu kaydeden yazarlar Seydişehir’de düzenlenen kitap günlerinin çok büyük bir hizmet olduğunu kaydederek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler. Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarları Seydişehirlilerle buluşturduklarını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz kitap günlerimizde birbirinden kıymetli yazarlarımızı Seydişehirlilerle buluşturuyoruz. Seydişehir’imizde gelenek hale getirdiğimiz kitap günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak kitap günlerimize katılan tüm yazarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  
Seydişehir Belediyesi, tarafından bu yıl 3. düzenlenen Kitap günlerinde yazarlar konferans, imza günü etkinliği ve söyleşi gerçekleştirdi.

Kitap Günleri kapsamında ilçede eğitim veren Ahmet Melih Karauğuz Enis Şanlıoğlu Lisesi, Vural Kaya Seydişehir Anadolu Lisesi, Oratakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Proğramlı Lisesi, Abdulkerim Temizcan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Salih Sedat Ersöz Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Kazım Öztürk Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Atilla Yaramış Seyyid Harun Anadolu Lisesinde ve Kuran Kurslarında Yaşar Koca öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında yine Nur Dünya Kaplan, Tayyar Yıldırım, Osman Bozdemir, Hakkı Balcı, Bahaddin Paslı, Fatma Şeref Polat, Muhammet Uzun, Mustafa Dinç, Kazım Özütürk, Atilla Yaramış, Yaşar Koca, Baran Özdemir, İzzet Eker, Ahmet Melih Karauğuz, Salih Sedat Ersöz, Abdulkerim Temizcan kitap günlerinin düzenlendiği Milli İrade Meydanında imza günü etkinliği düzenledi.

Seydişehir’e ilk defa gelen ve farklı bir havasının olduğunu kaydeden yazarlar Seydişehir’de düzenlenen kitap günlerinin çok büyük bir hizmet olduğunu kaydederek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarları Seydişehirlilerle buluşturduklarını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz kitap günlerimizde birbirinden kıymetli yazarlarımızı Seydişehirlilerle buluşturuyoruz. Seydişehir’imizde gelenek hale getirdiğimiz kitap günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak kitap günlerimize katılan tüm yazarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.