Seydişehir Konya Yolunda Feci Kaza (VİDEOLU)

Asayiş (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 19.07.2023 - 13:35, Güncelleme: 19.07.2023 - 13:56
 

Seydişehir Konya Yolunda Feci Kaza (VİDEOLU)

Konya Seydişehir yolunda iki otomobil birbiri ile çarpıştı. Araclardan biri ikiye bölündü. 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Tolga Bileyzik idaresindeki 06 SNN 91 plakalı otomobil, Sefaköy Mahallesi Kavşağı yakınlarında Mehmet Kaplan’ın kullandığı 42 HY 430 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Mehmet Kaplan ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.    Kaza nedeniyle yolda bir süre aksayan trafik akışı, ekiplerin çalışmaları sonrasında araçlar kaldırıldıktan sonra normale döndü.
Konya Seydişehir yolunda iki otomobil birbiri ile çarpıştı. Araclardan biri ikiye bölündü. 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Tolga Bileyzik idaresindeki 06 SNN 91 plakalı otomobil, Sefaköy Mahallesi Kavşağı yakınlarında Mehmet Kaplan’ın kullandığı 42 HY 430 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan sürücü Mehmet Kaplan ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.   

Kaza nedeniyle yolda bir süre aksayan trafik akışı, ekiplerin çalışmaları sonrasında araçlar kaldırıldıktan sonra normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.