Seydişehir M.T.A.L. Proje Okulu Olmayı Bekliyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.12.2022 - 15:32, Güncelleme: 15.12.2022 - 15:32
 

Seydişehir M.T.A.L. Proje Okulu Olmayı Bekliyor

Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı’na PROJE OKUL olmak için başvuruda bulunan Seydişehir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Bakanlıktan olumlu cevap bekliyor.

Donanımı ve öğretim kalitesi bakımından PROJE OKUL statüsünde bir okul olduklarını belirten Seydişehir M.T.A.L. idarecileri: “Donanımımız ve öğretim kalitemizle Proje Okul olmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bu yılki Bakanlığa yaptığımız başvurumuzun kabul edilmesini bekliyoruz. Okulumuz eğer Proje Okulu olursa önümüzdeki yıl LGS sınavıyla öğrenci alacak. Ve bu öğrenciler mesleki eğitim sayesinde, yaşama hazırlıklı olarak yetişmiş gençler olacaklar. Üretim gücümüz artacak ve üreten Türkiye yolunda daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz. İstihdama dair sorunlar, işin kaynağında çözülmüş olacak.” dedi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında 1000 okul projesiyle okul binaların modern ve güvenilir ortama kavuşturulması kapsamında Seydişehir M.T.A.L. okuluna; müzik eğitim salonu, kapalı spor salonu, halı saha, açık ve kapalı fitness spor alanları, kantin ve eğlence alanı gibi sosyal alanları oluşturuldu. Okul yetkilileri; Metal Teknolojileri alanıyla 3D Teknolojisi kazandırılan okulda akademik hedefe gidebilmesi, gidemeyenlerin nitelikli aranan eleman olarak istihdam edilmesi hususunda nitelikli bir okula dönüştürüldüğü ve son yıllarda öğrenci kalitesi noktasında aşamalar kaydedildiğini belirterek, okulun son yıllarda gösterdiği bu değişim sayesinde proje okulu olmayı bekliyoruz dediler.
Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı’na PROJE OKUL olmak için başvuruda bulunan Seydişehir Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Bakanlıktan olumlu cevap bekliyor.

Donanımı ve öğretim kalitesi bakımından PROJE OKUL statüsünde bir okul olduklarını belirten Seydişehir M.T.A.L. idarecileri: “Donanımımız ve öğretim kalitemizle Proje Okul olmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bu yılki Bakanlığa yaptığımız başvurumuzun kabul edilmesini bekliyoruz.

Okulumuz eğer Proje Okulu olursa önümüzdeki yıl LGS sınavıyla öğrenci alacak. Ve bu öğrenciler mesleki eğitim sayesinde, yaşama hazırlıklı olarak yetişmiş gençler olacaklar. Üretim gücümüz artacak ve üreten Türkiye yolunda daha güçlü adımlarla yürüyeceğiz. İstihdama dair sorunlar, işin kaynağında çözülmüş olacak.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında 1000 okul projesiyle okul binaların modern ve güvenilir ortama kavuşturulması kapsamında Seydişehir M.T.A.L. okuluna; müzik eğitim salonu, kapalı spor salonu, halı saha, açık ve kapalı fitness spor alanları, kantin ve eğlence alanı gibi sosyal alanları oluşturuldu.

Okul yetkilileri; Metal Teknolojileri alanıyla 3D Teknolojisi kazandırılan okulda akademik hedefe gidebilmesi, gidemeyenlerin nitelikli aranan eleman olarak istihdam edilmesi hususunda nitelikli bir okula dönüştürüldüğü ve son yıllarda öğrenci kalitesi noktasında aşamalar kaydedildiğini belirterek, okulun son yıllarda gösterdiği bu değişim sayesinde proje okulu olmayı bekliyoruz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.