Seydişehir'de Öğretmenler Günü Kutlaması

Türkiye (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.11.2021 - 13:49, Güncelleme: 24.11.2021 - 14:35
 

Seydişehir'de Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarında Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin'in, öğretmenleri ziyaret için gittiği öğretmen evi lokalinde bir öğretmenle tavla oynamasıyla samimi sahneler yaşandı.

  İlçemizdeki ilk tören Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program Şaban Cengiz Kültür Merkezinde devam etti. Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda Seninle her zaman mevsim Bahardır şiir okunmasından sonra Seydişehirli Şefik öğretmenin hayatını anlatan video izlendi. Göreve yeni başlayan öğretmenin ve en tecrübeli öğretmenin konuşmasından sonra Öğretmenliğe asaleten atanan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. İlçe merkezinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.  Okul Müdürü Zafer Ülkebaş tarafından Günün anlam ve önemine binaen hazırlanan Müzik gösterisi ardından da resim sergisinin gezilmesi ile program sona erdi. Daha sonra İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, öğretmenevi lokaline giderek orada bulunan emekli öğretmenlerin tek tek gününü kutladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kutlamada Kayamakam Pişkin'in bir öğretmenle tavla oynaması hoş bir anı bıraktı. Öğretmenler günü kutlamaları şehit olan ve vefat eden tüm öğretmenlerin ruhu için İkindi namazından önce Muallimhane Camiinde Mevlüt okunmasıyla devam edecek.
24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarında Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin'in, öğretmenleri ziyaret için gittiği öğretmen evi lokalinde bir öğretmenle tavla oynamasıyla samimi sahneler yaşandı.

 

İlçemizdeki ilk tören Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program Şaban Cengiz Kültür Merkezinde devam etti. Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan programda Seninle her zaman mevsim Bahardır şiir okunmasından sonra Seydişehirli Şefik öğretmenin hayatını anlatan video izlendi.

Göreve yeni başlayan öğretmenin ve en tecrübeli öğretmenin konuşmasından sonra Öğretmenliğe asaleten atanan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. İlçe merkezinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. 

Okul Müdürü Zafer Ülkebaş tarafından Günün anlam ve önemine binaen hazırlanan Müzik gösterisi ardından da resim sergisinin gezilmesi ile program sona erdi.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, öğretmenevi lokaline giderek orada bulunan emekli öğretmenlerin tek tek gününü kutladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kutlamada Kayamakam Pişkin'in bir öğretmenle tavla oynaması hoş bir anı bıraktı.

Öğretmenler günü kutlamaları şehit olan ve vefat eden tüm öğretmenlerin ruhu için İkindi namazından önce Muallimhane Camiinde Mevlüt okunmasıyla devam edecek.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.