Seydişehir'de uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2021 - 08:43, Güncelleme: 29.01.2021 - 08:43
 

Seydişehir'de uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Seydişehir'de uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 zanlıdan 4’ü tutuklandı.   İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.    Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Seydişehir ve Konya'daki 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramada, satışa hazır 43 gram esrar, 23 adet hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi, 9 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 2 si adli kontrol şartı ile diğer 3 ise serbest bırakıldı.
Seydişehir'de uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 zanlıdan 4’ü tutuklandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, kentte uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. 

 

Teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, Seydişehir ve Konya'daki 9 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramada, satışa hazır 43 gram esrar, 23 adet hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi, 9 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 2 si adli kontrol şartı ile diğer 3 ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.