Seydişehir'de yaralı balıkçıl kuşu tedaviye alındı

Güncel 22.06.2023 - 15:52, Güncelleme: 22.06.2023 - 16:02
 

Seydişehir'de yaralı balıkçıl kuşu tedaviye alındı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaralı halde bulunan balıkçıl kuşu tedavi altına alındı.

Vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan ve balıkçıl kuşu olduğu tespit edilen yaralı kuş Seydişehir Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kanadından yaralı olduğu tespit edilen balıkçıl kuşunu ekipler bakımının yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Seydişehir Amirliğine teslim etti. Kuşu teslim alan Seydişehir DKMP amirliği ekipleri yaralı balıkçıl kuşunun tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal hayata bırakılacağını kaydetti.
Konya’nın Seydişehir ilçesinde yaralı halde bulunan balıkçıl kuşu tedavi altına alındı.

Vatandaşlar tarafından yaralı halde bulunan ve balıkçıl kuşu olduğu tespit edilen yaralı kuş Seydişehir Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kanadından yaralı olduğu tespit edilen balıkçıl kuşunu ekipler bakımının yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Seydişehir Amirliğine teslim etti.

Kuşu teslim alan Seydişehir DKMP amirliği ekipleri yaralı balıkçıl kuşunun tedavisinin tamamlanmasının ardından doğal hayata bırakılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.