SEYDİŞEHİR’İN YENİ KAYMAKAMI CEVDET BAKKAL

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.08.2023 - 07:40, Güncelleme: 24.08.2023 - 07:54
 

SEYDİŞEHİR’İN YENİ KAYMAKAMI CEVDET BAKKAL

Erzurum Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal Seydişehir Kaymakamlığına atandı. Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ise Yalova Vali Yardımcılığına atandı.

Yeni Kaymakamımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yalova Vali yardımcılığına atanan Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür eder. Yeni görevinde başarılar dileriz. CEVDET BAKKAL KİMDİR? 1983 yılında Giresun’un Görele İlçesi’nde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Giresun’da tamamladı. Lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayarak 2006 yılında mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir. İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı’ndaki memuriyetinin ardından 2011 yılında Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Niğde İlinde Teftiş, Van İli, Erciş İlçesi ile Mardin İli, Kızıltepe İlçesi’nde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamasına müteakip Trabzon İli Şalpazarı İlçesi ve Bilecik İli Gölpazarı ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2013 Yılında İngiltere’de ( University of Portsmouth) “ The Importance of Civil Society Organizations in the Accession Process of Turkey to the European Union (Türkiye’nin Avrupa Birliğine Katılım Sürecinde Sivil Toplum Örgütlerinin Önemi ) alanındaki tezi ile yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 19.08.2017 tarihli ve 2017/345 sayılı Müşterek Kararname ile Çankırı Şabanözü ilçesinden Ordu Mesudiye Kaymakamlığına atandı. 07.08.2019 tarih 2019/268 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Lice Kaymakamlığına atanmıştır. Daha sonra 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Oltu kaymakamlığına atandı. Bu gece yayınlanan kararname ile Seydişehir Kaymamlığına atandı.
Erzurum Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal Seydişehir Kaymakamlığına atandı. Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ise Yalova Vali Yardımcılığına atandı.

Yeni Kaymakamımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunuyoruz. Yalova Vali yardımcılığına atanan Kaymakam Deniz Pişkin’e teşekkür eder. Yeni görevinde başarılar dileriz.

CEVDET BAKKAL KİMDİR?

1983 yılında Giresun’un Görele İlçesi’nde doğdu. Orta ve lise öğrenimini Giresun’da tamamladı. Lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayarak 2006 yılında mezun oldu. Evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir. İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı’ndaki memuriyetinin ardından 2011 yılında Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Niğde İlinde Teftiş, Van İli, Erciş İlçesi ile Mardin İli, Kızıltepe İlçesi’nde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamasına müteakip Trabzon İli Şalpazarı İlçesi ve Bilecik İli Gölpazarı ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2013 Yılında İngiltere’de ( University of Portsmouth) “ The Importance of Civil Society Organizations in the Accession Process of Turkey to the European Union (Türkiye’nin Avrupa Birliğine Katılım Sürecinde Sivil Toplum Örgütlerinin Önemi ) alanındaki tezi ile yüksek lisans öğrenimini tamamladı. 19.08.2017 tarihli ve 2017/345 sayılı Müşterek Kararname ile Çankırı Şabanözü ilçesinden Ordu Mesudiye Kaymakamlığına atandı. 07.08.2019 tarih 2019/268 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Lice Kaymakamlığına atanmıştır. Daha sonra 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Oltu kaymakamlığına atandı. Bu gece yayınlanan kararname ile Seydişehir Kaymamlığına atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Abdullah Doğru
(25.08.2023 12:43 - #993)
Hoş geldiniz safalar getirdiniz kaymakamımız. Yeni görevinizde başarılar dilerim.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.