Seydişehirli askerin bu görüntüsü Türkiye’nin gündemine oturdu

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.02.2023 - 12:33, Güncelleme: 12.02.2023 - 12:39
 

Seydişehirli askerin bu görüntüsü Türkiye’nin gündemine oturdu

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde yaşlı bir dedeyi enkazdan kurtaran ve sırtında taşıyan askerin Seydişehirli asker Mehmet Ceran olduğu öğrenildi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde yaşlı bir dedeyi enkazdan kurtaran ve sırtında taşıyan askerin Konyalı asker Mehmet Ceran olduğu öğrenildi. Türkiye 6 Şubatta yaşadığı depremle büyük acı yaşarken depremin ardından yüreklere su serpen görüntüler de gelmeye devam ediyor. Depremin 3. gününde Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Antakya'da bir enkazdan yaşlı dedeyi kurtardılar. Kurtulan dedeyi sırtına alan askerin Mehmet Ceran olduğu öğrenildi. Kahraman askerin Seydişehirli olduğu ortaya çıktı. MSB tarafından da paylaşılan görüntü binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından ‘aslan parçası’ yorumları ve beğeni aldı.  
Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde yaşlı bir dedeyi enkazdan kurtaran ve sırtında taşıyan askerin Seydişehirli asker Mehmet Ceran olduğu öğrenildi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde yaşlı bir dedeyi enkazdan kurtaran ve sırtında taşıyan askerin Konyalı asker Mehmet Ceran olduğu öğrenildi. Türkiye 6 Şubatta yaşadığı depremle büyük acı yaşarken depremin ardından yüreklere su serpen görüntüler de gelmeye devam ediyor. Depremin 3. gününde Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Antakya'da bir enkazdan yaşlı dedeyi kurtardılar.

Kurtulan dedeyi sırtına alan askerin Mehmet Ceran olduğu öğrenildi. Kahraman askerin Seydişehirli olduğu ortaya çıktı. MSB tarafından da paylaşılan görüntü binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından ‘aslan parçası’ yorumları ve beğeni aldı.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.