SKM Başkanı Harun Tüfekçi’nin Babası Ömer Tüfekçi Vefat Etti (VİDEOLU)

VEFAT EDENLER (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.11.2021 - 03:24, Güncelleme: 14.11.2021 - 01:32
 

SKM Başkanı Harun Tüfekçi’nin Babası Ömer Tüfekçi Vefat Etti (VİDEOLU)

Ömer Tüfekci

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcı ve Eski Konya Milletvekili Harun Tüfekci'nin babası Ömer Tüfekci Selçuk Camiinde ikindi namazının ardından Akyol Mezarlığına defnedildi. Cenazeye Ak Parti Konya Milletvekili Selman Boyacı, Ankara OSTİM Müdürü Adem Acır, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkay, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’de çelenk gönderdi. Toroslar Gazetesi ailesi olarak merhum Ömer Tüfekçi'ye Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.        
Ömer Tüfekci

AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcı ve Eski Konya Milletvekili Harun Tüfekci'nin babası Ömer Tüfekci Selçuk Camiinde ikindi namazının ardından Akyol Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Ak Parti Konya Milletvekili Selman Boyacı, Ankara OSTİM Müdürü Adem Acır, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkay, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Ak Parti Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’de çelenk gönderdi.

Toroslar Gazetesi ailesi olarak merhum Ömer Tüfekçi'ye Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.