SMA Hastası Bebek için Örnek Davranış

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.08.2023 - 11:49, Güncelleme: 28.08.2023 - 11:49
 

SMA Hastası Bebek için Örnek Davranış

Ketenli’li gençlerden SMA Hastası Bebek için Örnek Davranış

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu gönüllüsü olduğu SMA Hastası Ali Ege bebek için bir süredir kampanyaya destek veriyordu. Bunu duyan gençler çok güzel bir sosyal sorumluluk göstererek aldıkları Toprak Bastı parası olan 5.000 TL yi Ali Ege ye bağışladılar. Dernek Başkanı Kacaroğlu’da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyarlı gençlere teşekkür etti. Kacaroğlu: “Teşekkürler Gençler ; Sizler hep var olun inşAllah. Ketenli’de bulunan genç kardeşlerimiz Gelenek olarak Düğünlerde alınan Toprak Bastı Parasını alarak bu Parayı SMA Hastası Ali Ege Yavrumuz için bağışladılar. Hepinizden Allah razı olsun gençler” diye paylaşımda bulundu.  
Ketenli’li gençlerden SMA Hastası Bebek için Örnek Davranış

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu gönüllüsü olduğu SMA Hastası Ali Ege bebek için bir süredir kampanyaya destek veriyordu. Bunu duyan gençler çok güzel bir sosyal sorumluluk göstererek aldıkları Toprak Bastı parası olan 5.000 TL yi Ali Ege ye bağışladılar.

Dernek Başkanı Kacaroğlu’da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyarlı gençlere teşekkür etti.

Kacaroğlu: “Teşekkürler Gençler ; Sizler hep var olun inşAllah. Ketenli’de bulunan genç kardeşlerimiz Gelenek olarak Düğünlerde alınan Toprak Bastı Parasını alarak bu Parayı SMA Hastası Ali Ege Yavrumuz için bağışladılar. Hepinizden Allah razı olsun gençler” diye paylaşımda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.