Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 29 kişiye işlem yapıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 03:50, Güncelleme: 04.01.2021 - 03:50
 

Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 29 kişiye işlem yapıldı

İlçemizde emniyet güçleri 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 29 kişi hakkında işlem yaptı.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde Kovid-19'a karşı alınan önlemler kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerini sürdürüyor. Polis ekipleri, yaptıkları denetim ve kontrollerde İçişleri Bakanlığının ilgili genelgeleri doğrultusunda hareket etmeyen ve sokağa çıkmasına kısıtlama getirilmesine rağmen buna uymayanları tespit ediyor. 31 Aralık Perşembe akşamı saat 21.00’de başlayıp 4 Ocak Pazartesi günü saat 05.00'e kadar kesintisiz süren hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayan 29 kişiye 91.350,  maske kullanmayan 2 kişiye 1.800 lira olmak üzere toplamda 93 Bin 150 liralık idari para cezası uygulandığı öğrenildi. Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kovid-19 takip ve kontrolüne ilişkin de denetimlerine devam edeceği bildirildi.
İlçemizde emniyet güçleri 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 29 kişi hakkında işlem yaptı.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde Kovid-19'a karşı alınan önlemler kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerini sürdürüyor.

Polis ekipleri, yaptıkları denetim ve kontrollerde İçişleri Bakanlığının ilgili genelgeleri doğrultusunda hareket etmeyen ve sokağa çıkmasına kısıtlama getirilmesine rağmen buna uymayanları tespit ediyor.

31 Aralık Perşembe akşamı saat 21.00’de başlayıp 4 Ocak Pazartesi günü saat 05.00'e kadar kesintisiz süren hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayan 29 kişiye 91.350,  maske kullanmayan 2 kişiye 1.800 lira olmak üzere toplamda 93 Bin 150 liralık idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kovid-19 takip ve kontrolüne ilişkin de denetimlerine devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.