ak

SOKAK KÖPEKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2020 - 08:19, Güncelleme: 12.05.2020 - 08:19
 

SOKAK KÖPEKLERİ TEHLİKE SAÇIYOR

Son günlerde sayıları artan ve grup halinde dolaşan başı boş köpekler tehlikeye saçmaya başladı.

Akşam saatlerinde Kızılcalar mahallesinde meydana gelen olayda grup halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk sırtından yaralandı. Ambulans ve zabıta hemen olay yerine gelerek müdahale de bulunduğu öğrenildi. Dün ise Lojmanlarda sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve olayda hafif yaralanan bir bayan konu ile ilgili şu açıklamada bulundu. “Dün ihtiyaç için evden çıktığımda bir grup köpeğin saldırısına uğradım. Canımı zor kurtardım. Yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istiyoruz. Korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz.” Dedi. Gül Suluçay Şen isimli vatandaş da rahatsız olduğu bu durumla ilgili yaptığı açıklamada: “Seydişehir’i istila eden, sokakta korkmadan yürüyemez olduğumuz köpekler için belediye neden hiçbir şey yapmıyor. Artik sürü halinde geziyorlar ve insanlara saldırıyorlar. Bu iş iyice çığırından çıktı.” Diyerek yetkililerin biran önce önlem almalarını istedi. Arzu Saylam
Son günlerde sayıları artan ve grup halinde dolaşan başı boş köpekler tehlikeye saçmaya başladı.

Akşam saatlerinde Kızılcalar mahallesinde meydana gelen olayda grup halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuk sırtından yaralandı. Ambulans ve zabıta hemen olay yerine gelerek müdahale de bulunduğu öğrenildi.

Dün ise Lojmanlarda sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve olayda hafif yaralanan bir bayan konu ile ilgili şu açıklamada bulundu.

“Dün ihtiyaç için evden çıktığımda bir grup köpeğin saldırısına uğradım. Canımı zor kurtardım. Yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istiyoruz. Korkumuzdan dışarı çıkamıyoruz.” Dedi.

Gül Suluçay Şen isimli vatandaş da rahatsız olduğu bu durumla ilgili yaptığı açıklamada: “Seydişehir’i istila eden, sokakta korkmadan yürüyemez olduğumuz köpekler için belediye neden hiçbir şey yapmıyor. Artik sürü halinde geziyorlar ve insanlara saldırıyorlar. Bu iş iyice çığırından çıktı.” Diyerek yetkililerin biran önce önlem almalarını istedi.

Arzu Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.