sçim

Sosyal Güvenlik Müdürlüğünden Duyuru

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2021 - 05:48, Güncelleme: 31.01.2021 - 05:48
 

Sosyal Güvenlik Müdürlüğünden Duyuru

Sosyal Güvenlik Müdürlüğünden Duyuru

Sosyal Güvenlik Kurumumuza prim borcu bulunan işverenlerimizin ve sigortalılarımızın 31 Ağustos 2020 tarihi öncesine ait borçlarını yeniden yapılandırmak için başvuru süresi 01 Şubat 2021 Pazartesi günü sona erecektir. Borçlarını yeniden yapılandırarak peşin veya taksitle ödemek isteyen vatandaşlarımızın 01 Şubat 2021 Pazartesi gününe kadar kurumumuza başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca 6745 sayılı kanun ile 2016 yılından beri  Kurumumuza prim borcu bulunmayan Bağ-Kur ( Esnaf ve Tarım )  sigortalılarımızın aylık primlerinde de 5 puanlık indirim imkanı sağlanmış olup prim borcunu düzenli ödeyen Bağ-Kur sigortalılarımızın ödeyeceği primlerde  2021 yılı için aylık ortalama 167.TL ile 179.TL arasında indirim sağlanmıştır. Kurumumuza prim borcu bulunan Bağ-Kur sigortalılarımızın borçlarını yapılandırıp taksitlerini ve primlerini düzenli ödemeleri halinde indirimden faydalanabileceklerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sosyal Güvenlik Müdürlüğünden Duyuru

Sosyal Güvenlik Kurumumuza prim borcu bulunan işverenlerimizin ve sigortalılarımızın 31 Ağustos 2020 tarihi öncesine ait borçlarını yeniden yapılandırmak için başvuru süresi 01 Şubat 2021 Pazartesi günü sona erecektir. Borçlarını yeniden yapılandırarak peşin veya taksitle ödemek isteyen vatandaşlarımızın 01 Şubat 2021 Pazartesi gününe kadar kurumumuza başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca 6745 sayılı kanun ile 2016 yılından beri  Kurumumuza prim borcu bulunmayan Bağ-Kur ( Esnaf ve Tarım )  sigortalılarımızın aylık primlerinde de 5 puanlık indirim imkanı sağlanmış olup prim borcunu düzenli ödeyen Bağ-Kur sigortalılarımızın ödeyeceği primlerde  2021 yılı için aylık ortalama 167.TL ile 179.TL arasında indirim sağlanmıştır. Kurumumuza prim borcu bulunan Bağ-Kur sigortalılarımızın borçlarını yapılandırıp taksitlerini ve primlerini düzenli ödemeleri halinde indirimden faydalanabileceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.