STK’lardan Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.09.2023 - 14:00, Güncelleme: 14.09.2023 - 14:00
 

STK’lardan Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyareti

Bu hafta yeni göreve başlayan Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal’a Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütleri başkanları makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Esnaf ve Sanatkar Kredi Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar,  Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Kapkap, Çelik-İş Başkanı Hüseyin Kaban, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Süt Üreticiler Birliği Başkanı Ergun Balcıoğlu, Suğla SU Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Aşkayanar,  Eğitim Birsen Başkanı Mustafa Ceran, ADD Başkanlığı adına Necati Erdem ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Saylam Seydişehir’in yeni kaymakamı Cevdet Bakkal ‘ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler. Kendisine başarılar dilediler. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise ilçemiz hakkında Kaymakam Bakkal’a bilgilendirme yaptı. Daha sonra yeni Kaymakam Cevdet Bakkal ise STK Örgütleri temsilcileriyle tek tek tanışarak mensup oldukları dernek ve oda çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Kaymakam Cevdet Bakkal Şeffaf, adil ve vatandaşa hizmet odaklı bir hizmet yürüteceğini belirterek çalışmalarında STK örgütlerinin bilgisine görüşlerine başvuracağını ve Seydişehir’i birlikte yöneteceklerini belirtti.
Bu hafta yeni göreve başlayan Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal’a Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Sivil Toplum Örgütleri başkanları makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Çınar, Esnaf ve Sanatkar Kredi Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar,  Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Ali Kapkap, Çelik-İş Başkanı Hüseyin Kaban, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İsmail Berber, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Süt Üreticiler Birliği Başkanı Ergun Balcıoğlu, Suğla SU Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Aşkayanar,  Eğitim Birsen Başkanı Mustafa Ceran, ADD Başkanlığı adına Necati Erdem ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Saylam Seydişehir’in yeni kaymakamı Cevdet Bakkal ‘ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler. Kendisine başarılar dilediler.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise ilçemiz hakkında Kaymakam Bakkal’a bilgilendirme yaptı.

Daha sonra yeni Kaymakam Cevdet Bakkal ise STK Örgütleri temsilcileriyle tek tek tanışarak mensup oldukları dernek ve oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Kaymakam Cevdet Bakkal Şeffaf, adil ve vatandaşa hizmet odaklı bir hizmet yürüteceğini belirterek çalışmalarında STK örgütlerinin bilgisine görüşlerine başvuracağını ve Seydişehir’i birlikte yöneteceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.