sçim

Suğla Tarım Meslek Lisesi Domates Hasadına Başladı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2021 - 02:35, Güncelleme: 10.06.2021 - 02:35
 

Suğla Tarım Meslek Lisesi Domates Hasadına Başladı

Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesi domates hasadına başladı.

Kovid 19 nedeniyle öğrencilerin tam anlamıyla okula gelememesi yüzden ,öğretmen ve idarecilerin yoğun çabası ile büyütülen domates serasındaki fideler mahsul vermeye başladı. 485 m2 alana dikilen domates fideleri birinci kalite domates vererek  öğrenci ve öğretmenlerinin emeği karşılığı görüldü. Okul Müdürü Seyit Ali Koç “ Emeği geçem tüm öğrenci ve öğretmenlerimize memurlarımıza teşekkür ediyorum. Seramızda birinci kalite domates yetiştirdi. Mahsullerimizin fazlasını piyasaya satarak okulumuza gelir elde etmeyi düşünüyoruz.” dedi
Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesi domates hasadına başladı.

Kovid 19 nedeniyle öğrencilerin tam anlamıyla okula gelememesi yüzden ,öğretmen ve idarecilerin yoğun çabası ile büyütülen domates serasındaki fideler mahsul vermeye başladı.

485 m2 alana dikilen domates fideleri birinci kalite domates vererek  öğrenci ve öğretmenlerinin emeği karşılığı görüldü.

Okul Müdürü Seyit Ali Koç “ Emeği geçem tüm öğrenci ve öğretmenlerimize memurlarımıza teşekkür ediyorum. Seramızda birinci kalite domates yetiştirdi. Mahsullerimizin fazlasını piyasaya satarak okulumuza gelir elde etmeyi düşünüyoruz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.