Taraşçı'da Yanan Ev Kullanılamaz Hale Geldi (VİDEOLU)

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2021 - 02:52, Güncelleme: 15.10.2021 - 02:52
 

Taraşçı'da Yanan Ev Kullanılamaz Hale Geldi (VİDEOLU)

Seydişehir'e bağlı Taraşçı Mahallesinde bir evde çıkan yangında ev ve yanında bulunan samanlık kullanılmaz hale geldi.

Taraşçı Mahallesinde Nafi Kocagöz’e ait ilk belirlemeye göre tüp patlamasından kaynaklı yangın çıktı. Mahalle halkının durumu fark etmesi ve ihbarı üzerine olay yerine Konya Büyükşehir Belediyesine ait Seydişehir İtfaiye Amirliği ekipleri 4 itfaiye, 2 ambulans ve Seydişehir Belediyesine ait 2 arazör sevk edildi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince kısa süren çalışmanın ardından söndürülen yangında, ev ve samanlık kullanılmaz hale geldi. Evde yaşayan Nafi Karagöz, eşi ve 4 çocuğu şans eseri yara almadan kurtuldu. Ahırda bulunan koyunlar ise telef olmadan mahalle sakinlerinin yardımıyla kurtarıldı.
Seydişehir'e bağlı Taraşçı Mahallesinde bir evde çıkan yangında ev ve yanında bulunan samanlık kullanılmaz hale geldi.

Taraşçı Mahallesinde Nafi Kocagöz’e ait ilk belirlemeye göre tüp patlamasından kaynaklı yangın çıktı.

Mahalle halkının durumu fark etmesi ve ihbarı üzerine olay yerine Konya Büyükşehir Belediyesine ait Seydişehir İtfaiye Amirliği ekipleri 4 itfaiye, 2 ambulans ve Seydişehir Belediyesine ait 2 arazör sevk edildi.

Bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince kısa süren çalışmanın ardından söndürülen yangında, ev ve samanlık kullanılmaz hale geldi.

Evde yaşayan Nafi Karagöz, eşi ve 4 çocuğu şans eseri yara almadan kurtuldu.

Ahırda bulunan koyunlar ise telef olmadan mahalle sakinlerinin yardımıyla kurtarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.