Teknik Direktör Göç” Görev Düşerse Her Zaman Hazırım”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 17.07.2023 - 15:55, Güncelleme: 17.07.2023 - 15:59
 

Teknik Direktör Göç” Görev Düşerse Her Zaman Hazırım”

Memleketi Seydişehir’e ailesini ziyaret ve eşi dostunu görmeye gelen Teknik Direktör Cevdet Göç gazetemizi de ziyarette bulundu.

Son olarak Sakarya Spor Kulübünde görev alan ilçemizin yetiştirdiği önemli sporculardan Teknik Direktör Cevdet Göç yeni sezonda herhangi bir anlaşma yapmadığını şu anda boşta olduğunu belirtti. Göç: "Ufak tefek teklifler geliyor. Daha uzun soluklu projelerde yer almak istiyorum. Gelen tekliflerde seçici davranarak beklemenin uygun olduğunu düşünüyorum" dedi. Sorularımızda Seydişehir’deki futbol üzerine düşüncelerini de anlatan Teknik Direktör Cevdet Göç: "Futbol bireysel sporlara göre daha masraflıdır. Bu yüzden belediye, alüminyum tesisleri ve tüm kurum kuruluşların desteğini alarak daha profesyonel hedefler konulup işe başlanması gerekir ”dedi. Eski Etibank SAS dönemlerine dönmek için tek kulüp ve kurumların birlikteliği şart diyen Teknik Direktör Göç: "Ben futbola ve antrenörlüğe burada başladım. Başka yerlerde görev yapsam da aklım fikrim hep buradadır. Seydişehir’de yetenekli gençlerin olduğunu biliyorum. Sadece bu gençlerimize imkanlar sağlamamız gerekiyor. Bana da bir görev düşerse üzerime düşeni yapmaya hazırım ”dedi.  
Memleketi Seydişehir’e ailesini ziyaret ve eşi dostunu görmeye gelen Teknik Direktör Cevdet Göç gazetemizi de ziyarette bulundu.

Son olarak Sakarya Spor Kulübünde görev alan ilçemizin yetiştirdiği önemli sporculardan Teknik Direktör Cevdet Göç yeni sezonda herhangi bir anlaşma yapmadığını şu anda boşta olduğunu belirtti.

Göç: "Ufak tefek teklifler geliyor. Daha uzun soluklu projelerde yer almak istiyorum. Gelen tekliflerde seçici davranarak beklemenin uygun olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sorularımızda Seydişehir’deki futbol üzerine düşüncelerini de anlatan Teknik Direktör Cevdet Göç: " Futbol bireysel sporlara göre daha masraflıdır. Bu yüzden belediye, alüminyum tesisleri ve tüm kurum kuruluşların desteğini alarak daha profesyonel hedefler konulup işe başlanması gerekir ”dedi.

Eski Etibank SAS dönemlerine dönmek için tek kulüp ve kurumların birlikteliği şart diyen Teknik Direktör Göç: "Ben futbola ve antrenörlüğe burada başladım. Başka yerlerde görev yapsam da aklım fikrim hep buradadır. Seydişehir’de yetenekli gençlerin olduğunu biliyorum. Sadece bu gençlerimize imkanlar sağlamamız gerekiyor. Bana da bir görev düşerse üzerime düşeni yapmaya hazırım ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.