TEKNOFEST’TEN ENDÜLÜS’E

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.06.2023 - 10:11, Güncelleme: 08.06.2023 - 23:12
 

TEKNOFEST’TEN ENDÜLÜS’E

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenleri “ öğrenciler için çok yönlü gelişim” projeleri ile faaliyetler yürütmeye devam ediyor.

Mayıs ayında TEKNOFEST 2023 İstanbul’a katılan öğrenciler, imam hatip tarihinde bir ilke daha imza atarak ERASMUS  Dil Öğretimi  Projesi ile İspanya’ya gittiler.  TEKNOFEST’ten Endülüs’e uzanan eğitim öğretim faaliyetleri ile Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu,  her alanda ilçemizi başarı ile temsil etmeye  ve okul kültürünü geliştirmeye devam ediyor. Ali Meneviş, Muhammet Ali Taşlı, Sertaç Bingül ve Mustafa Bakar’dan oluşan  Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Endülüs ekibi Konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte yürüttükleri Erasmus Projesi kapsamında Endülüs bölgesine gittiler. İlk gün Cordoba şehrinde bulunan Endülüs Emevi Devleti’den kalan en önemli eserlerden biri olan Kurtuba Camii’ni ziyaret ettiler. Cordoba’nın diğer tarihi yerlerine gezi düzenlediler. Almeria’ya bağlı Adra şehrinde yabancı dil eğitimi veren Secondary School’da bir hafta boyunca Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğrenciler ile birlikte “dil öğretimini geliştirmeye ve dil çeşitliliğini genişletmeye” yönelik çalışmalar yürütecekler. Ayrıca eğitimde kullanılan teknolojiler bağlamında tecrübe paylaşımı yapacaklar.
Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenleri “ öğrenciler için çok yönlü gelişim” projeleri ile faaliyetler yürütmeye devam ediyor.

Mayıs ayında TEKNOFEST 2023 İstanbul’a katılan öğrenciler, imam hatip tarihinde bir ilke daha imza atarak ERASMUS  Dil Öğretimi  Projesi ile İspanya’ya gittiler.  TEKNOFEST’ten Endülüs’e uzanan eğitim öğretim faaliyetleri ile Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu,  her alanda ilçemizi başarı ile temsil etmeye  ve okul kültürünü geliştirmeye devam ediyor.

Ali Meneviş, Muhammet Ali Taşlı, Sertaç Bingül ve Mustafa Bakar’dan oluşan  Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Endülüs ekibi Konya Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte yürüttükleri Erasmus Projesi kapsamında Endülüs bölgesine gittiler. İlk gün Cordoba şehrinde bulunan Endülüs Emevi Devleti’den kalan en önemli eserlerden biri olan Kurtuba Camii’ni ziyaret ettiler. Cordoba’nın diğer tarihi yerlerine gezi düzenlediler.

Almeria’ya bağlı Adra şehrinde yabancı dil eğitimi veren Secondary School’da bir hafta boyunca Avrupa’nın farklı ülkelerinden öğrenciler ile birlikte “dil öğretimini geliştirmeye ve dil çeşitliliğini genişletmeye” yönelik çalışmalar yürütecekler. Ayrıca eğitimde kullanılan teknolojiler bağlamında tecrübe paylaşımı yapacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.