THK?DAN İLÇE KAYMAKAMLARINA PLAKET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2016 - 12:50, Güncelleme: 09.06.2016 - 12:50
 

THK?DAN İLÇE KAYMAKAMLARINA PLAKET

Türk Hava Kurumu Seydişehir şube Başkanı Enes Acar, yaptıkları katkı ve çalışmalarından dolayı Seydişehir, Yalıhüyük, Bozkır, Hadim, Taşkent, Hüyük, Ahırlı, Derebucak ilçe kaymakamlarına plaket takdim etti.

Başkan Enes Acar yaptığı açıklamada, kuruma katkılar için teşekkür plaketi verdiklerini ve bu çalışma dolayısıyla gurur duyuyoruz. Memleketimizin gelişimiyle ilgili çok ciddi çalışmaları olan, eğitime önem veren, bununla birlikte eğitimin bir parçası olan havacılık kültürünün ve bilincinin oluşmasına yardımcı olan 8 Kaymakamımıza genel başkanlık tarafından gönderilen plaketi büyük onurla takdim ettim.” dedi. Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ise böyle bir plaket almamanın mutluluk ve gurur vesilesi olduğunu dile getirerek; “THK, önemli bir kurumdur. Kamu yararına çok önemli işler yapıyor. Bundan sonraki çalışmalarında da sonuna kadar destek vereceğim.” diye konuştu.
Türk Hava Kurumu Seydişehir şube Başkanı Enes Acar, yaptıkları katkı ve çalışmalarından dolayı Seydişehir, Yalıhüyük, Bozkır, Hadim, Taşkent, Hüyük, Ahırlı, Derebucak ilçe kaymakamlarına plaket takdim etti.

Başkan Enes Acar yaptığı açıklamada, kuruma katkılar için teşekkür plaketi verdiklerini ve bu çalışma dolayısıyla gurur duyuyoruz. Memleketimizin gelişimiyle ilgili çok ciddi çalışmaları olan, eğitime önem veren, bununla birlikte eğitimin bir parçası olan havacılık kültürünün ve bilincinin oluşmasına yardımcı olan 8 Kaymakamımıza genel başkanlık tarafından gönderilen plaketi büyük onurla takdim ettim.” dedi.

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ise böyle bir plaket almamanın mutluluk ve gurur vesilesi olduğunu dile getirerek; “THK, önemli bir kurumdur. Kamu yararına çok önemli işler yapıyor. Bundan sonraki çalışmalarında da sonuna kadar destek vereceğim.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.