sçim

TOKİ KONUTLARI SEYDİŞEHİR’DE YÜKSELECEK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 11:14, Güncelleme: 18.05.2021 - 11:14
 

TOKİ KONUTLARI SEYDİŞEHİR’DE YÜKSELECEK

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yapmış olduğu girişimler sonucu Seydişehir’e TOKİ konutları kazandırılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ile yapmış olduğu ikili görüşmeler meyvesini vermeye devam ediyor.   Seydişehir Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alana ilk etapta TOKİ 250- 300 arası konut yapacak.     Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu Seydişehir’e en kısa sürede TOKİ Konutlarının kazandıracaklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” "Üçlü  olacağız. Güçlü olacağız demiştik. Ankara, Konya, Seydişehir arası yatırımlarımızın ve yapılmasını planladığımız projelerimizin takipçisiyiz. İlçemizin geleceği için durmak yok yola devam düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Seydişehirli hemşerilerimize hizmet etmeye  devam ediyoruz" dedi. Seydişehir'in içinde bulunduğu ve bugüne kadar yaşanılan sorunları tek tek çözüme kavuşturduklarını kaydeden Başkan Tutal; Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yapmış olduğumuz görüşme sonucu Seydişehir’e TOKİ Konutlarının yapılması noktasında TOKİ’ye talimat verdi. Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alanı TOKİ’ye kazandırdık. 1.000 (Bin) konutun yer alabileceği alanda Bakanımız Murat Kurum’un talimatı ile ilk etapta 250- 300 konut yapılacak. Konutlarımızın yapımı için en kısa sürede ihalesi yapılacak  “ifadelerini kullandı.   Başkan Tutal;” İlçemizin sorunları konusunda her zaman yanımızda olan bizlere gönül kapılarını açan ve desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Konya Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun " şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın yapmış olduğu girişimler sonucu Seydişehir’e TOKİ konutları kazandırılıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ile yapmış olduğu ikili görüşmeler meyvesini vermeye devam ediyor.

 

Seydişehir Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alana ilk etapta TOKİ 250- 300 arası konut yapacak.  

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu Seydişehir’e en kısa sürede TOKİ Konutlarının kazandıracaklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” "Üçlü  olacağız. Güçlü olacağız demiştik. Ankara, Konya, Seydişehir arası yatırımlarımızın ve yapılmasını planladığımız projelerimizin takipçisiyiz. İlçemizin geleceği için durmak yok yola devam düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Seydişehirli hemşerilerimize hizmet etmeye  devam ediyoruz" dedi.

Seydişehir'in içinde bulunduğu ve bugüne kadar yaşanılan sorunları tek tek çözüme kavuşturduklarını kaydeden Başkan Tutal; Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile yapmış olduğumuz görüşme sonucu Seydişehir’e TOKİ Konutlarının yapılması noktasında TOKİ’ye talimat verdi. Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alanı TOKİ’ye kazandırdık. 1.000 (Bin) konutun yer alabileceği alanda Bakanımız Murat Kurum’un talimatı ile ilk etapta 250- 300 konut yapılacak. Konutlarımızın yapımı için en kısa sürede ihalesi yapılacak  “ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal;” İlçemizin sorunları konusunda her zaman yanımızda olan bizlere gönül kapılarını açan ve desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Konya Milletvekillerimize, TOKİ Başkanlığımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.