TORKU Seydibey gazoz ile piyasaya iddialı giriyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2021 - 08:40, Güncelleme: 17.06.2021 - 08:40
 

TORKU Seydibey gazoz ile piyasaya iddialı giriyor

Bir çiftçi kuruluşu olan Türkiye’nin gıda devi Torku, şimdi de gazlı içecek piyasasına Seydibey gazozu ile iddialı girdi

İçecek piyasasında büyük ilgi gören NO ON'dan sonra şimdi de gazoz ile yeni bir giriş daha yapan Torku, yaz sıcaklarına Seydibey gazozu ile serinlik getirmeyi hedefliyor. Konya'nın Seydişehir ve Beyşehir ilçeleri arasında kurulu bulunan Seydibey Tesislerinden adını alan gazoz, ilk günden beğeni topladı. Değişik şişe tasarımı ile tüketicisiyle buluşan gazoz, tüketiciden tam not aldı.
Bir çiftçi kuruluşu olan Türkiye’nin gıda devi Torku, şimdi de gazlı içecek piyasasına Seydibey gazozu ile iddialı girdi

İçecek piyasasında büyük ilgi gören NO ON'dan sonra şimdi de gazoz ile yeni bir giriş daha yapan Torku, yaz sıcaklarına Seydibey gazozu ile serinlik getirmeyi hedefliyor.

Konya'nın Seydişehir ve Beyşehir ilçeleri arasında kurulu bulunan Seydibey Tesislerinden adını alan gazoz, ilk günden beğeni topladı.

Değişik şişe tasarımı ile tüketicisiyle buluşan gazoz, tüketiciden tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.