TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciliği İstiklal Marşını Güzel okuma yarışması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2021 - 05:38, Güncelleme: 17.03.2021 - 05:38
 

TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciliği İstiklal Marşını Güzel okuma yarışması

TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciliği İstiklal Marşını Güzel okuma yarışması

TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilcisi Abdulmuttalip Demirel yaptığı açıklamada "stiklâl Marşımızın, Milli Marşımız olarak kabulünün 100. Yılı sebebiyle “ İstiklâl Marşımızı Güzel Okuma Yarışması “ düzenliyoruz. Katılım Şekli ve Koşulları :  1) Yarışmaya İlçemizde bulunan tüm ortaokul düzeyinde kardeşlerimiz katılabilecektir. 2) İstiklâl Marşımızın 10 kıtası okunup, video kaydı afişlerimizde bulunan iletişim numarasına, Ad-Soyad-Okul ve Sınıf bilgileri ile birlikte gönderilecektir.  3) Değerlendirme neticesinde dereceye giren kardeşlerimizin videoları paylaşılacak olup ödülleri takdim edilecektir. Ayrıca tüm kardeşlerimize Mehmet Akif Ersoy’un Safahat’ı hediye edilecektir.  Tüm kardeşlerimize başarılar dileriz.
TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciliği İstiklal Marşını Güzel okuma yarışması

TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilcisi Abdulmuttalip Demirel yaptığı açıklamada

"stiklâl Marşımızın, Milli Marşımız olarak kabulünün 100. Yılı sebebiyle “ İstiklâl Marşımızı Güzel Okuma Yarışması “ düzenliyoruz.

Katılım Şekli ve Koşulları : 

1) Yarışmaya İlçemizde bulunan tüm ortaokul düzeyinde kardeşlerimiz katılabilecektir.

2) İstiklâl Marşımızın 10 kıtası okunup, video kaydı afişlerimizde bulunan iletişim numarasına, Ad-Soyad-Okul ve Sınıf bilgileri ile birlikte gönderilecektir. 

3) Değerlendirme neticesinde dereceye giren kardeşlerimizin videoları paylaşılacak olup ödülleri takdim edilecektir. Ayrıca tüm kardeşlerimize Mehmet Akif Ersoy’un Safahat’ı hediye edilecektir. 

Tüm kardeşlerimize başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.