Tüm ailesini kaybeden Mehmet Ali ve Ömer Faruk Seydişehir'de misafir ediliyor

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.02.2023 - 13:43, Güncelleme: 12.02.2023 - 23:23
 

Tüm ailesini kaybeden Mehmet Ali ve Ömer Faruk Seydişehir'de misafir ediliyor

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremde tüm ailesini kaybeden Mehmet Ali Görgülü15 ve kardeşi Ömer Faruk Görgülü’ye (10) Seydişehir Kaymakamlığı sahip çıktı.

Seydişehir Kaymakamlığı ,Belediye Başakanlığı, Sivil toplum örgütleri siyasi parti temsilciliklerinin ortaklaşa kurdukları Seydişehir tek yürek kampanyası çerçevesinde 452 kişi Seydişehir’e gelerek gönüllü ailerin yanına ve KYK yurtlarına yerleştirildi.Seydişehir tek yürek platformu deprem bölgesi Hatay'da konteynırdan Seydişehir Mahallesi kurma kararı aldı. Dün kendi araçları ile gelen depremzede bir ailenin kendi araçlarındaki hasar depremin en küçük göstergesiydi. Gelen depremzedelerden Mehmet Ali Görgülü yaşadıklarını şöyle anlattı” Deprem gecesi Kahramanmaraş’taki evimizden  kendimizi zor bela çıplak ayak ve pijamalarla ailecek dışarı atmayı başarmıştık. Annem, babam ve abim , üzerlerimize kıyafet ve ayakkabı almak, bir de içeride kalan kedimizi kurtarmak için tekrar binaya girdiler artçı bir deprem sonucu apartman çökünce enkaz altında kalarak vefat ettiler dedi   Kaymakam Deniz Pişkin “Mehmet Ali ve Ömer Faruk artık bizim evladımızdır.Onlar elimizden gelen desteği yapacağız dedi  
Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremde tüm ailesini kaybeden Mehmet Ali Görgülü15 ve kardeşi Ömer Faruk Görgülü’ye (10) Seydişehir Kaymakamlığı sahip çıktı.

Seydişehir Kaymakamlığı ,Belediye Başakanlığı, Sivil toplum örgütleri siyasi parti temsilciliklerinin ortaklaşa kurdukları Seydişehir tek yürek kampanyası çerçevesinde 452 kişi Seydişehir’e gelerek gönüllü ailerin yanına ve KYK yurtlarına yerleştirildi. Seydişehir tek yürek platformu deprem bölgesi Hatay'da konteynırdan Seydişehir Mahallesi kurma kararı aldı. Dün kendi araçları ile gelen depremzede bir ailenin kendi araçlarındaki hasar depremin en küçük göstergesiydi.

Gelen depremzedelerden Mehmet Ali Görgülü yaşadıklarını şöyle anlattı”

Deprem gecesi Kahramanmaraş’taki evimizden  kendimizi zor bela çıplak ayak ve pijamalarla ailecek dışarı atmayı başarmıştık. Annem, babam ve abim , üzerlerimize kıyafet ve ayakkabı almak, bir de içeride kalan kedimizi kurtarmak için tekrar binaya girdiler artçı bir deprem sonucu apartman çökünce enkaz altında kalarak vefat ettiler dedi
 

Kaymakam Deniz Pişkin “Mehmet Ali ve Ömer Faruk artık bizim evladımızdır.Onlar elimizden gelen desteği yapacağız dedi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.