Üç Kağıtçı Moldovalı Yakayı Ele Verdi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.04.2022 - 18:36, Güncelleme: 06.04.2022 - 18:36
 

Üç Kağıtçı Moldovalı Yakayı Ele Verdi

Seydişehir ilçesinde motosiklet çalarken kimliğini olay yerinde düşüren Moldovalı Doru Grecku (24) kamp yaptığı piknik alanında gözaltına alındı. Moldovalı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Seydişehir’in mesire alanı Kuğulu Park’ta kamp kuran Moldovalı şahıs önce cep telefonunun çalındığını iddia ederek mağdur görünmeye çalıştı. Daha sonra çaldığı motosikletle yakayı ele verdi. Moldova uyruklu Doru Grecku (24), Seydişehir’in mesirelik alanlarından Kuğulu Parka kamp kurduktan sonra 30 Mart Çarşamba günü Uludağ Caddesinde bulunan bir telefoncuya gidip ‘Cep telefonum kayboldu. Buraya düşürmüş olabilirim’ diyerek dükkan sahibiyle girdiği münakaşadan sonra polise ihbarda bulunuldu. Polisin araştırması sonucunda ihbarın asılsız olduğu öğrenildi. 1 Nisan Cuma günü de polis merkezine yapılan motosiklet hırsızlığının ihbarını değerlendiren ekipler sürdüğü iz sonucu Moldovalı Doru Grecku’nun çaldığını tespit etti. Kamp yaptığı Kuğulu Park’ta bulunan lokantayı da soyma teşebbüsünde bulunan Doru Grecku, polisin soruşturmasından sonra cezaevine gönderildi.
Seydişehir ilçesinde motosiklet çalarken kimliğini olay yerinde düşüren Moldovalı Doru Grecku (24) kamp yaptığı piknik alanında gözaltına alındı. Moldovalı şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Seydişehir’in mesire alanı Kuğulu Park’ta kamp kuran Moldovalı şahıs önce cep telefonunun çalındığını iddia ederek mağdur görünmeye çalıştı. Daha sonra çaldığı motosikletle yakayı ele verdi.
Moldova uyruklu Doru Grecku (24), Seydişehir’in mesirelik alanlarından Kuğulu Parka kamp kurduktan sonra 30 Mart Çarşamba günü Uludağ Caddesinde bulunan bir telefoncuya gidip ‘Cep telefonum kayboldu. Buraya düşürmüş olabilirim’ diyerek dükkan sahibiyle girdiği münakaşadan sonra polise ihbarda bulunuldu. Polisin araştırması sonucunda ihbarın asılsız olduğu öğrenildi.
1 Nisan Cuma günü de polis merkezine yapılan motosiklet hırsızlığının ihbarını değerlendiren ekipler sürdüğü iz sonucu Moldovalı Doru Grecku’nun çaldığını tespit etti.
Kamp yaptığı Kuğulu Park’ta bulunan lokantayı da soyma teşebbüsünde bulunan Doru Grecku, polisin soruşturmasından sonra cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.