sçim

Ülkü Ocakları Lokma Dağıttı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2021 - 03:05, Güncelleme: 07.10.2021 - 03:05
 

Ülkü Ocakları Lokma Dağıttı

Seydişehir Ülkü Ocakları, Şehit Mustafa Pehlivanoğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle Seydişehir Merkez İlkokulu önünde lokma dağıttı.

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ve İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karaaslan’ında katıldığı etkinlikte Mustafa Pehlivanoğlu ve diğer tüm ülkücü şehitler adına lokma ve Mustafa Pehlivanoğlu’nun son mektubu dağıtıldı. Seydişehir Ülkü Ocakları İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karaaslan; “Ülkücü ve Ülke şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Rabbim dualarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin.” dedi.
Seydişehir Ülkü Ocakları, Şehit Mustafa Pehlivanoğlu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle Seydişehir Merkez İlkokulu önünde lokma dağıttı.

MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ve İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karaaslan’ında katıldığı etkinlikte Mustafa Pehlivanoğlu ve diğer tüm ülkücü şehitler adına lokma ve Mustafa Pehlivanoğlu’nun son mektubu dağıtıldı.

Seydişehir Ülkü Ocakları İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Karaaslan; “Ülkücü ve Ülke şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Rabbim dualarımızı ve hayırlarımızı kabul etsin.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.