Uluslararası Maratona Seydişehirli Doğaseverler de Katıldı

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 20.03.2023 - 23:13, Güncelleme: 20.03.2023 - 23:13
 

Uluslararası Maratona Seydişehirli Doğaseverler de Katıldı

18- 19 Mart 2023 tarihlerinde İzmir Efes Selçuk’ta düzenlenen 6. Climbolic Ephesus Ultra Maratonu'na ilçemizi temsilen Seydişehirli doğaseverler katıldı.

Dünya Kültür Mirası Efes Selçuk’u koşarak keşfeden 2000’in üzerinde katılımcının yarıştığı maratonda Seydişehirli doğaseverlerden ilçemizi temsilen Ali Osman Topaç, Süleyman Kılınç, Mustafa Göncü, Osman Kerpiç, Murat Sakallı, Cemal Şahin, Mustafa Yılmaz, Mesut Bekmezci ve Ahmet Erkök yarıştı. “Dünya Mirasını Koşarak Keşfet” sloganı ile 18-19 Mart tarihleri arasında düzenlenen Climbolic Efes Ultra Maratonu sona erdi. Bu yıl 6. ‘sı düzenlenen Efes Ultra Maratonu’nda derece giren katılımcılar İstasyon Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ile plaketlerine kavuştu. Sporcular aldıkları ödülleri deprem bölgesi için bağışladı.
18- 19 Mart 2023 tarihlerinde İzmir Efes Selçuk’ta düzenlenen 6. Climbolic Ephesus Ultra Maratonu'na ilçemizi temsilen Seydişehirli doğaseverler katıldı.

Dünya Kültür Mirası Efes Selçuk’u koşarak keşfeden 2000’in üzerinde katılımcının yarıştığı maratonda Seydişehirli doğaseverlerden ilçemizi temsilen Ali Osman Topaç, Süleyman Kılınç, Mustafa Göncü, Osman Kerpiç, Murat Sakallı, Cemal Şahin, Mustafa Yılmaz, Mesut Bekmezci ve Ahmet Erkök yarıştı.

“Dünya Mirasını Koşarak Keşfet” sloganı ile 18-19 Mart tarihleri arasında düzenlenen Climbolic Efes Ultra Maratonu sona erdi. Bu yıl 6. ‘sı düzenlenen Efes Ultra Maratonu’nda derece giren katılımcılar İstasyon Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ile plaketlerine kavuştu. Sporcular aldıkları ödülleri deprem bölgesi için bağışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.