Üretici Kadınlar Butik Dükkanlara Servis İstiyorlar

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 11.07.2023 - 15:42, Güncelleme: 11.07.2023 - 15:47
 

Üretici Kadınlar Butik Dükkanlara Servis İstiyorlar

Marangozlar Kavşağı’nda Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan butik dükkanlarına taşınan Seydişehirli üretici kadınlar, işyerlerinden ve oluşturulan alandan memnunlar. Tek eksiklerinin tanıtım ve zaman olduğunu söylüyorlar.

Ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan da Seydişehir’de yaşayanların Butik Çarşı’sını tanımaları için günde bir sefer de olsa servisin kaldırılmasını istiyorlar. Geçtiğimiz günlerde belediye tarafından kurulan Seydişehir Kadın Kooperatifi proje kapsamında inşası tamamlanan 34 dükkandan oluşan üretken kadınlarımızın el emeği göz nuru el sanatları ve yöresel ürünlerin satışının yapıldığı butik dükkanlarda faaliyete başlamıştı. Toroslar Gazetesi olarak yaptığımız röportajlarda üreteci kadınlarımız Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.  Gerçekten güzel bir mekan oluşturulduğunu söyleyen kadın üreticiler:” Şu anda işlerimiz tam istediğimiz gibi değil. Bunun en büyük nedeni tanıtım eksikliğidir. Birazda zamana ihtiyacımız var. Sayın başkanımıza ricamız Seydişehir’de yaşayanların faaliyete geçen butik dükkanları tanımasını için günlük bu bölgeye bir servis kaldırılırsa iyi olacak” dediler. Haber: Ali Saylam
Marangozlar Kavşağı’nda Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan butik dükkanlarına taşınan Seydişehirli üretici kadınlar, işyerlerinden ve oluşturulan alandan memnunlar. Tek eksiklerinin tanıtım ve zaman olduğunu söylüyorlar.

Ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan da Seydişehir’de yaşayanların Butik Çarşı’sını tanımaları için günde bir sefer de olsa servisin kaldırılmasını istiyorlar.

Geçtiğimiz günlerde belediye tarafından kurulan Seydişehir Kadın Kooperatifi proje kapsamında inşası tamamlanan 34 dükkandan oluşan üretken kadınlarımızın el emeği göz nuru el sanatları ve yöresel ürünlerin satışının yapıldığı butik dükkanlarda faaliyete başlamıştı.

Toroslar Gazetesi olarak yaptığımız röportajlarda üreteci kadınlarımız Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

 Gerçekten güzel bir mekan oluşturulduğunu söyleyen kadın üreticiler:”

Şu anda işlerimiz tam istediğimiz gibi değil. Bunun en büyük nedeni tanıtım eksikliğidir. Birazda zamana ihtiyacımız var. Sayın başkanımıza ricamız Seydişehir’de yaşayanların faaliyete geçen butik dükkanları tanımasını için günlük bu bölgeye bir servis kaldırılırsa iyi olacak” dediler.

Haber: Ali Saylam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.