ÜRETİCİ KADINLARIN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.08.2022 - 16:54, Güncelleme: 06.08.2022 - 16:54
 

ÜRETİCİ KADINLARIN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Belediye önü Milli İrade Meydanında stant açan üretici kadınlar imece usulü yaptıkları yöresel ev yemekleriyle akşam yemeği yediler.

Hafta sonları 18 üretici kadınlar stant açtığı Milli İrade Meydanındaki stantlarında ürettiklerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar. Birlik beraberlik ve dayanışmalarını kuvvetlendirmek için akşam yemeklerini imece usulü birlikte hazırlayan üretici kadınlar amaçlarının üretici kadın dayanışması olduğunu belirttiler. Seydişehir Belediyesi tarafından Seydi Koop bünyesindeki stantlardan memnun olduklarını belirten üretici kadınlar: “Dışardan gelen misafirlerden ilgi görüyoruz. Ama Seydişehir halkından göremedik. İnşallah işlerimizin daha da iyi olacağını umut ediyoruz. Seydişehir halkından da gerekli ilgiyi bekliyoruz” dediler. Üretici kadınlar esas beklentilerinin Antalya-Konya çevre yolundaki açılacak olan stantlar olduğunu söyleyerek, “Umarız kısa zamanda açılır. Orada işlerimiz daha da iyi olur şeklinde konuştular.”      
Belediye önü Milli İrade Meydanında stant açan üretici kadınlar imece usulü yaptıkları yöresel ev yemekleriyle akşam yemeği yediler.

Hafta sonları 18 üretici kadınlar stant açtığı Milli İrade Meydanındaki stantlarında ürettiklerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlıyorlar.

Birlik beraberlik ve dayanışmalarını kuvvetlendirmek için akşam yemeklerini imece usulü birlikte hazırlayan üretici kadınlar amaçlarının üretici kadın dayanışması olduğunu belirttiler.

Seydişehir Belediyesi tarafından Seydi Koop bünyesindeki stantlardan memnun olduklarını belirten üretici kadınlar: “Dışardan gelen misafirlerden ilgi görüyoruz. Ama Seydişehir halkından göremedik. İnşallah işlerimizin daha da iyi olacağını umut ediyoruz. Seydişehir halkından da gerekli ilgiyi bekliyoruz” dediler.

Üretici kadınlar esas beklentilerinin Antalya-Konya çevre yolundaki açılacak olan stantlar olduğunu söyleyerek, “Umarız kısa zamanda açılır. Orada işlerimiz daha da iyi olur şeklinde konuştular.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.