VAKA SAYISI 5’E YÜKSELDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2020 - 11:42, Güncelleme: 29.05.2020 - 11:42
 

VAKA SAYISI 5’E YÜKSELDİ

İlk vakanın çıktığı Değirmenci Mahallesi’nde yapılan testlere göre 2 kişinin daha test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Değirmenci Mahallesi’nde bir vatandaşın covid-19 olduğu yapılan testler sonucunda öğrenilmişti. Hemen ardından ailesine yapılan testler sonucunda aileden 2 kişinin daha pozitif çıkması ile filyasyon ekibi tüm mahalleye test yapmaya başlamıştı. Filyasyon ekibinin yaptığı yoğun çalışma ile bugün mahalleden iki kişinin daha testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Çok sayıda testin yapıldığı mahallede sonuçlar gelmeye başladıkça siz okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.
İlk vakanın çıktığı Değirmenci Mahallesi’nde yapılan testlere göre 2 kişinin daha test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Değirmenci Mahallesi’nde bir vatandaşın covid-19 olduğu yapılan testler sonucunda öğrenilmişti. Hemen ardından ailesine yapılan testler sonucunda aileden 2 kişinin daha pozitif çıkması ile filyasyon ekibi tüm mahalleye test yapmaya başlamıştı.

Filyasyon ekibinin yaptığı yoğun çalışma ile bugün mahalleden iki kişinin daha testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Çok sayıda testin yapıldığı mahallede sonuçlar gelmeye başladıkça siz okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.