VAKIFLAR KONYA BÖLGE MÜDÜRÜ SEYDİŞEHİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.02.2024 - 14:51, Güncelleme: 26.02.2024 - 14:51
 

VAKIFLAR KONYA BÖLGE MÜDÜRÜ SEYDİŞEHİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç Seyyidharun Cami ve Meydanında incelemelerde bulundu.

      Seyyidharun Cami ve Çevresi düzenleme çalışmalarının tamamlanmasında ardından bir dizi incelemelerde bulunan Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, şehrin korucusu Seyyidharun Veli ve Caminin Konya için çok önem arz ettiğini kaydetti.  Kılınç;” Cami ve çevresinde yapılan çalışmalar kapsamında önümüzdeki günlerde özel bir çalışma yapacağız. Seydişehir başta olmak üzere Seyyid Harun Veli Cami ve külliyesinin Konya için büyük önem arz ediyor. Ayrıca buraya özel bir planlama ile özel bir çalışama gerçekleştireceğiz” Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Vakıflar Bölge Müdürü Kılınç yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç Seyyidharun Cami ve Meydanında incelemelerde bulundu.
 
 
 
Seyyidharun Cami ve Çevresi düzenleme çalışmalarının tamamlanmasında ardından bir dizi incelemelerde bulunan Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, şehrin korucusu Seyyidharun Veli ve Caminin Konya için çok önem arz ettiğini kaydetti. 
Kılınç;” Cami ve çevresinde yapılan çalışmalar kapsamında önümüzdeki günlerde özel bir çalışma yapacağız. Seydişehir başta olmak üzere Seyyid Harun Veli Cami ve külliyesinin Konya için büyük önem arz ediyor. Ayrıca buraya özel bir planlama ile özel bir çalışama gerçekleştireceğiz”
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Vakıflar Bölge Müdürü Kılınç yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.