VATANDAŞLAR KESECİK ÇEŞMESİNE SU DEPOSU İSTİYOR

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 04.01.2023 - 12:30, Güncelleme: 04.01.2023 - 12:30
 

VATANDAŞLAR KESECİK ÇEŞMESİNE SU DEPOSU İSTİYOR

Kesecik’ten içme suyunu temin eden vatandaşlar mahalledeki büyük çeşmeye su doldurmaya gelenlere kolaylık sağlanması ve aynı zamanda suyun boşa gitmemesi için depo yapılmasını istiyor.

Şehir merkezindeki suyun kalitesiz olduğu için Kesecik Mahallesindeki suyu kaliteli ve güzel olan ana çeşmeden damacana ve şişelere içme suyu doldurmak için gelen vatandaşların köy muhtarından ve hayırseverlerden talebi var. Seydişehir’den su doldurmaya gelen özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanan mahallenin ana çeşmesinde tek oluktan aktığı için vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kalıyor. Aynı zamanda akşamları da su boşa akıyor. Hem suyun boşa gitmemesi hem de vatandaşların su doldururken fazla beklememesi için çeşmenin üstüne su deposu yapılması isteniyor. Bazı vatandaşlar böyle bir hayır işini muhtarlık başlatırsa kendilerinin de yardım edeceklerini söyledi.  
Kesecik’ten içme suyunu temin eden vatandaşlar mahalledeki büyük çeşmeye su doldurmaya gelenlere kolaylık sağlanması ve aynı zamanda suyun boşa gitmemesi için depo yapılmasını istiyor.

Şehir merkezindeki suyun kalitesiz olduğu için Kesecik Mahallesindeki suyu kaliteli ve güzel olan ana çeşmeden damacana ve şişelere içme suyu doldurmak için gelen vatandaşların köy muhtarından ve hayırseverlerden talebi var.

Seydişehir’den su doldurmaya gelen özellikle hafta sonları yoğunluk yaşanan mahallenin ana çeşmesinde tek oluktan aktığı için vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kalıyor.

Aynı zamanda akşamları da su boşa akıyor. Hem suyun boşa gitmemesi hem de vatandaşların su doldururken fazla beklememesi için çeşmenin üstüne su depo su yapılması isteniyor.

Bazı vatandaşlar böyle bir hayır işini muhtarlık başlatırsa kendilerinin de yardım edeceklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.