sçim

VEFAT HABERİ

VEFAT EDENLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2021 - 11:02, Güncelleme: 28.09.2021 - 11:02
 

VEFAT HABERİ

AHMET ERDAYANDI VEFAT ETTİ

Seydişehir eski CHP ilçe Başkanlarından Ahmet ERDAYANDI vefat etti. Merhum Ahmet ERDAYANDI'nın Cenazesi bugün (28.09.2021 Salı ) saat 14.00 de Akyol Mezarlığında kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek. TOROSLAR GAZETESİ ailesi olarak Ahmet Erdayandı'ya Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.
AHMET ERDAYANDI VEFAT ETTİ

Seydişehir eski CHP ilçe Başkanlarından Ahmet ERDAYANDI vefat etti. Merhum Ahmet ERDAYANDI'nın Cenazesi bugün (28.09.2021 Salı ) saat 14.00 de Akyol Mezarlığında kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecek.

TOROSLAR GAZETESİ ailesi olarak Ahmet Erdayandı'ya Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.